Hosszú betegeskedést követően augusztus 5-én meghalt Sandra Bullock kedvese, Bryan Randall. A modellből lett néhai fotós és a színésznő 2015 óta alkotott egy párt.

Senki sem tudott Sandra Bullock párjának, Bryan Randallnek a betegségéről, a fotós ugyanis mindenkit megkért, hogy tartsa titokban: amiotrófiás laterálszklerózisban (ALS) szenved, amely egy idegsorvadásos betegség. Mint kiderült, három évvel ezelőtt diagnosztizálták nála a kórt, amelynek kiváltó oka nem ismert és sajnos nem gyógyítható. 

„Nagy szomorúsággal a szívünkben tudatjuk, hogy augusztus 5-én Bryan Randall békésen elhunyt, miután három évig harcolt az ALS-sel. Bryan úgy döntött, eltitkolja a betegségét a világ elől, mi pedig tiszteletben tartottuk a kérését. Jelenleg a magánélet védelmét kérjük, hogy gyászolhassunk, és megbékéljünk azzal, hogy lehetetlen elbúcsúzni Bryantől” – írta az Entertainment Tonightnak tett nyilatkozatában a gyászoló család.

Az 57 évesen elhunyt Bryan Randall és a most 59 éves Sandra Bullock 2015 januárjában találkozott először, miután a színésznő felbérelte, hogy készítsen fotókat az örökbe fogadott fia, Louis születésnapi partiján. A pár még ebben az évben nyilvánosságra hozta a kapcsolatát, ám kellő távolságot tartottak a sajtótól.  Ezt a fajta médiacsendet 2021-ben törte meg Sandra Bullock a  Red Table Talk  című műsorban.

„Megtaláltam életem szerelmét. A két nagyobbik lányával együtt három gyönyörű gyermekünk van. Ez a valaha volt legjobb dolog az életemben. Nem azt akarom mondani, hogy kövesd a példámat, és tégy úgy, ahogy én, de nekem nincs szükségem papírra ahhoz, hogy odaadó társ és odaadó anya legyek” – fogalmazott akkor a színésznő, aki Randallt egy „szentnek” nevezte, aki végtelenül türelmes volt vele és a gyerekekkel.

Ő olyan példát mutat, ami követendő példa a gyerekek számára.

(Borítókép: Sandra Bullock és Ryan Randall. Fotó: Getty Images)