A színésznő és férje, Benjamin Millepeid 2012-ben házasodott össze és két közös gyereket nevelnek.

Natalie Portman és férje, a táncos és koreográfus Benjamin Millepied 2009-ben találkoztak a Fekete hattyú című film forgatásán, ahol a férfi koreográfusként segítette a színésznő munkáját. Kapcsolatuk ellentmondásosan indult, ugyanis Millepiednek akkoriban volt barátnője, azonban végül szakított a hölggyel Natalie Portman kedvéért. Azóta a sztárpár mindezidáig visszafogott és botrányoktól mentes életet élt. 2012-ben összeházasodtak és azóta két gyermekük született, a jelenleg 11 éves fiúk, Aleph és a most 6 éves lányuk, Amalia.

Augusztus 4-én ünnepelte volna a pár a 11. házassági évfordulójukat, de nincs ok az ünneplésre, ugyanis a PageSix információi szerint a 41 éves színésznő bejelentette, hogy elválik férjétől. Sőt a US Weekly értesülései szerint, már ki is mondták a válást.

Az ügy abból robbant ki, hogy kiderült a 45 éves Benjamin Millepiedet megcsalja feleségét egy 25 éves fiatal lánnyal, a klímaaktivista Camille Étienne-nel.

A hűtlen férjet a Voici nevű francia magazin buktatta le, ami egy cikkben közölt lesifotókat arról, ahogy bemegy egy épületbe Camille Étienne-el, ahonnan csak két órával később, 10 perc különbséggel távoztak. Eleinte azonban ennek ellenére sem akart elválni a színésznő.

Natalie úgy gondolja, Benjamin viszonya egy rövid és ostoba kapcsolat volt, ami semmit sem jelent neki”

– mondta el egy bennfentes, azonban a történet más fordulatot vett.

A botrányt kirobbantó cikk óta a People magazin is megjelentetett egy anyagot, miszerint a hűtlen férj azóta is könyörög felesége bocsánatáért, de a jelek szerint hiába. A US Weekly-nek nyilatkozó források azt állítják, hogy a pár tagjai keményen dolgoztak házasságuk megmentésén a botrány kirobbanása óta, de úgy tűnik, nem sikerült helyreállítaniuk a kapcsolaton belüli bizalmat, így végül a válás mellett döntöttek.

Bár a magánéletére vigyázó színésznő egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, a helyzetből valószínűsíthető, hogy ő döntött a különválás mellett.

(PageSix)

(Borítókép: Natalie Portman. Fotó: GettyImages)