Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Majka elképesztően megható videóval jelentkezett be. A rapper elmesélte, hogy meghallgatta Mehringer Marcello zenekarát és nagyon megtetszettek neki a dalok, amiket a fiatal zenészek készítettek, így ráírt a csapatra, hogy gratuláljon nekik. Beszélgetésük után nem sokkal azonban balesetet szenvedett a banda, a zenekar minden tagja megsérült, a doboshoz mentőhelikoptert kellett hívni. Bár a zenészek már jobban vannak, a zenekar összes felszerelése tönkrement, így kérdéses a zenekar fennmaradása. Majka arra kérte a követőit, hogy segítsenek a zenekarnak és a Fábián Juli Emlékalapítványon keresztül a zenekart. A gyűjtés célja 5 millió forint, de amennyiben ennél több pénz jön össze, abban az esetben a fennmaradó összeget a Tolna Megye 104 Mentőalapítvány fogja megkapni, akik megmentették a dobos életét. Majka és csapata felajánlotta, hogy az összes technikai dolgot pótolja a zenekarnak.
  • Puskás Peti babaápolási tanfolyamon vett részt és bemutatta, hogyan készül születendő gyermeke fürdetésére. „Egész jól ment, csak a ruhát ne felejtsem majd levenni” – írta bejegyzéséhez a zenész.
  • Victoria és David Backham a nyaralásáról osztott meg képeket. A sztárpár Kanadában nyaralt, Muskokkában. Victoria Backham még a vízisí tudását is bemutatta a képeken.
  • ByeAlex bemutatta Instagrammon legújabb számát. A Széltoló című szám a zenész szerint nem lesz sláger nóta, de a koncerteken nagyon különleges élményt fog nyújtani.
  • Curtis új háza tovább szépül és bővül. A rapper ezúttal megmutatta, hogy már a kert felújítása is megkezdődött, bár állítása szerint a képeken látható állapot még csak a kezdet és további újítások érkeznek majd még.
  • Gordon Ramsay megmutatott részleteket a legendás sorozata, „A konyha ördöge” címűs sorozatának új évadából. A sorozat eredetileg 2007 és 2014 között futott, azonban idén szeptemberben új részekkel tér vissza a sztárséf a világ legrosszabb konyháiba.
  • Vasvári Vivien és újdonsült férje, Zsigmond május 13-án álltak oltár elé, amikor egy valódi álomesküvőn mondták ki a boldogító igent. Az egykori luxusfeleség sorra osztotta meg a részleteket a mesebeli napról, melyen egy ponton közös duettet előadva tudták meg: kisfiuk fog születni. Vasvári Vivienn 24 óráig elérhető Instagram-történetében most megmutatta pocakját, de korábban azt is kiposztolta, hogy már bepakolta a kórházi táskáját a szükséges ruhákkal és eszközökkel, hogy készen álljon, amikor beindul a szülés.

(Borítókép: Vasvári Vivien. Fotó: Papajcsik Péter/Index)