Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Winnie Harlow megvásárolta első házát és be is mutatta azt rajongóinak. A modell elárulta, hogy egész életében lakásokban élt és legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy sikerült egy házat vásárolnia. Winnie Harlow azt is leírta, hogy egész életében rajongott azért, hogy megnézze mások egyedi személyiségét az életterükön keresztül, így most örül, hogy ő is megmutathatja saját otthonát a világnak.
  • „Készen a kezdésre” – írta Szoboszlai Dominik a Damstadt elleni felkészülési mérkőzéseken született képek mellé. A középpályás a mérkőzésen egy gólpasszig jutott a meccsen és megmutatta, hogy miért is igazolta le a Liverpool.
  • Nádai Anikó Instagram-oldalán jelentkezett egy új fotóval, amelyen szemmel láthatóan teljesen új külsőt villantott, mint a megszokott. A műsorvezető levágatta hosszú, fekete haját. „Elhozta az „új asszonyt” ebédelni” – írta viccesen a bejegyzéséhez.
  • Kourtney Kardashian bikiniben mutatta meg terhes hasát. „A legnagyobb áldás, megtiszteltetés és öröm, hogy bennem növekszel, fiam” – írta a kép mellé a híresség.
  • „Már korán reggel megvertek” – írta Curtis a 24 óráig elérhető Instagram-történetében. A rapper bokszkesztyűt ragadott, majd saját kisfia ellen is kiállt egy menetre, de ő húzta a rövidebbet a nagyon aranyos videó alapján.
  • Paris Hilton kedden görögországi nyaralásán egy „Barbie-rózsaszín” bikiniben mutatta meg hihetetlen alakját. A 42 éves zenész magassarkúban, egy slaggal hűsítette magát a jachtján.
  • Majkának nincs szerencséje az utazásokkal. A rapper egy videóban számolt be arról, hogy családjával végre eljutottak egy tengeri hajóútra, azonban nem ment zökkenőmentesen az utazás. Négy bőröndöt adtak fel a Budapesten, azonban Rómába már csak három csomag érkezett meg, Majkáé elkeveredett. „Nincs nálam nagyobb veréb a világon, ha utazásról van szó” – jelentette ki a rapper, aki azt is elárulta, hogy kénytelen volt felesége trikójában aludni és ugyanazt a ruhát felvenni, mint amiben előző nap volt, ugyanis semmi ruhája nincs.

(Borítókép: Majka. Fotó: Kaszás Tamás/Index)