Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Dér Heni

Dér Heni, az ismert énekesnő nemrégiben adott életet második gyermekének. A boldog eseményről készült fotókat megosztotta közösségi oldalán, azonban egy kismama fotó alatt kezdődött meg az internetes kommentháború. Bár a kép alatt érkezett üzenetek zöme pozitív volt, néhányan rosszindulatúan kritizálták az énekesnőt.

„Ennyi idősen két gyereket bevállalni minden elismerésem, de azért látszik rajtad. Ügyesen!” – jegyezte meg egy csípős hozzászóló. 

Egy másik kommentelő így fogalmazott:

Nem értem, miért kell mutogatni a hasukat az ismert nőknek!”

Dér Heni nem hagyta szó nélkül a kritikákat, és iróniával válaszolt a negatív hozzászólásokra: 

Legalább megmagyaráztuk, miért vagyok bátor és öreg...”

Dr. Csermely Gyula szülész-nőgyógyász a téma kapcsán kijelentette, hogy 37 éves korban egy nő egyáltalán nem öreg a szüléshez, és hogy a leendő anya biológiai életkora fontosabb, mint a valós életkora.

Sandra Bullock

Sandra Bullocknak szembe kell néznie egy mélyen fájdalmas veszteséggel: élete szerelme, Bryan Randall 57 éves korában elhunyt egy ritka és gyógyíthatatlan izomsorvadásos betegségben. A színésznő végig mellette állt kedvese harcában, amelyet három évig titkoltak a nagyközönség előtt.

Bryan Randallt az amiotrófiás laterálszklerózis (ALS) nevű betegség érte, amely során az izmokat beidegző idegsejtek az agyban és a gerincvelőben elpusztulnak. Ennek következtében az érintett fokozatosan képtelen lesz mozogni, és a betegség előrehaladásával már az alapvető tevékenységek, mint a rágás és a légzés is lehetetlenné válnak.

Ebben a betegségben szenvedett a világhírű elméleti fizikus, Stephen Hawking, a kínai vezető, Mao Ce-tung, a Spongyabob alkotójaként ismert Stephen Hillenburg, valamint a 2017-ben elhunyt magyar fotóművész, Burger Barna is. A diagnózis után a betegek általában 2-5 évig élnek. Bryan Randall három évig küzdött a betegséggel, míg Stephen Hawking példátlan módon 53 évvel a diagnózis után hunyt el.

A Mokka műsorában Dr. Zelena András gyászterapeuta beszélt a gyász pszichológiájáról és annak mély érzelmi hatásairól.

Kökény Attila

Egy festői szépségű ötcsillagos szállodában képzelte el a nyaralását Kökény Attila, de a valóságban egészen más várt rá és a családjára. Minden tökéletesnek tűnt kezdetben: az énekes egy ötcsillagos szállodát választott Ciprus TOP10 listájáról, festői környezetben.

Azonban a megérkezés előtti incidensek már előrevetítették, hogy nem minden fog úgy alakulni, ahogy az énekes elképzelte: a gép öt órát késett, és amikor végre megérkeztek, egy olyan buszvezető vitt őket a szállodába, aki veszélyesen gyorsan vezetett. 

Egyszerűen nem bírtam, és kikaptam. Üvöltöttem a sofőrrel, hogy lassítson, hiszen a gyerekeim és unokáim is a buszon voltak"

– tette hozzá Attila.

Azonban a kezdeti csalódás még nem volt a csúcsa. Hiszen amikor a szálláshelyükre értek, a valóság nem felelt meg az elvárásoknak: a szálloda, amelyet a képeken homokos tengerpartként mutattak be, valójában sziklás volt.

˝Elképesztő az, hogy benne van valami Ciprus TOP10 szállodájába, majd amikor megérkezünk és meglátjuk gyakorlatilag olyan, mint egy kétcsillagos szálloda˝ – mondta el az énekes.

Kökény Attila a tapasztalatok után úgy döntött, legközelebb csak megbízható utazási irodával utazik és mindenkinek tanácsolja, hogy alaposan nézzen utána az utazási ajánlatoknak.

(Borítókép: Kökény Attila. Fotó: Papajcsik Péter/Index)