Egy különleges floridai szigeten található az a palota, amely egykoron a legendás énekesnő tulajdonában állt.

Cher karrierje alatt rengeteg ingatlant birtokolt. Most egy Miami közelében található, 1950-es években épített kastély vált eladóvá, ami 1990-es években az énekesnő tulajdonában állt.

A spanyol stílusú impozáns épület a La Gorce-szigeten található, amely egy őrzött terület Floridában, amin mindösszesen 29 épület áll. Az ingatlan most 42,5 millió dollárért, azaz 15 milliárd forintért került ki a piacra.

A jelenlegi tulajdonos egy kanadai befektető, James Eaton és felesége Cecily Eaton. A pár 2020-ban vásárolta meg az 1167 négyzetméteres ingatlant 17 millió dollárért, ami több mint tízszerese annak, amennyit Cher fizetett az épületért 1993-ban.

A Robb Report arról számolt be, hogy a pár az elmúlt három évben teljesen felújította az épületet. Egyebek mellett megemelték a mennyezetet, egy fedett teraszt pedig étkezővé és nappalivá alakítottak. A nyaralóban összesen hat hálószoba és kilenc fürdőszoba található.

A nappali hatalmas ívelt ablakainak köszönhetően még az épületen belül is élvezhetjük a floridai napsütést.

Az ingatlan a legfelső emeletén található egy fitneszstúdió, a hátsó kertben pedig egy 15 méter hosszú medence is tartozik az épülethez. A telek további előnye, hogy az új tulajdonos le tudja majd parkolni a jachtját a kert végébe.

(Robb Report)

(Borítókép: Cher. Fotó: GettyImages)