Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Arnold Schwarzenegger még mindig elképesztő formában van. A 76 éves testépítő egy szabadtéri edzőparkban mutatta meg bicepszét, ahol a nyolcszoros Mr. Olympia győztessel, Ronnie Colemannal edzett együtt.
  • Rákóczi Feri megmutatta utolsó reggelét Görögországban. A műsorvezető kedvesével a tengerparton egy lakóautóban aludtak. „Mögöttünk az Olümposz, előttünk a tenger” – írta a Rákóczi Feri.
  • Tóth Gabi Instagramon jelentette be, hogy hat év házasság után elválik férjétől, Krausz Gábortól. „Szeretnénk mindenkivel tudatni, hogy hat év után, sajnos, a kapcsolatunk véget ért Gáborral. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében” – írta az énekesnő.
  • Emily Ratajkowski elképesztően fest legújabb képén. A modell egy új Victoria’s Secret fehérneműben mutatta meg hihetetlen alakját.
  • Jákob Zoli megpróbált beparkolni Ferrarijával egy hotelbe. Az egyik leggazdagabb magyar egy Ferrari 488 Spider-t próbált áttólni a forgóajtón, kevés sikerrel.
  • Curtis találkozott Kökény Attilával. „Drága bátyámmal ezer év után újra találkoztunk” – írta a rapper, aki úgy gondolja, hogy Kökény Magyarország legjobb férfi énekese.
  • Lakatos Márk megérkezett Barcelonába, de nem telt felhőtlenül a nyaralása, ugyanis spanyol túrájának harmadik napján, kedden kirabolták. „Ilyen boldog voltam hétfő reggel, amikor elindultam. Aztán kedd este kiraboltak” – írta a stylist. Lakatos Márk elárulta, hogy egy motoros tépte ki kezéből táskáját Barelona legelegánsabb főutcáján, így elvesztette iratait, készpénzét és bankkártyáit. Szörnyű érzés. Úgy érzed, mintha összekoszoltak volna. „Hibásnak érzed magad, egyből azt számolgatod, hogy mit rontottál el” – fejtette ki érzéseit Lakatos, de hozzátette, hogy nem hagyja, hogy az incidens elrontsa a nyaralását.

(Fotó: Lakatos Márk. Fotó: Gerencsér Tamás/Index)