Az elkészült filmekben nem lehet észrevenni, ha egy színész nem volt józan a jelenet leforgatása közben, de ez a nyolc sztár őszintén mesélt olyan alkalmakról, amikor alkohol vagy drog befolyása alatt állt kamera elé.

1. Drake

Drake elárulta, hogy közvetlenül a Degrassi gimi meghallgatása előtt betépett, mert engedett a társasága nyomásának.

„A meghallgatásom előtt elmentem egy srácnak a házába. Azt akartam, hogy befogadjon a társaság és engedtem a csoportnyomásnak, így pont a meghallgatásom előtt betéptem velük” – mesélte.

2. Joey King

Joey King durván kiütötte magát a Csókfülke forgatásának utolsó napján, miután bevett egy pirulát a szinész társával, Taylor Zakhar Perezzel.

„Tudod, amikor nagyon be vagy állva, csak annyit tudsz mondani: „Annyira be vagyok állva”. Ezen a szinten voltam” – mondta, majd hozzátette, hogy ez egy nagyon amatőr dolog volt a részéről.

3. Carrie Fisher

Carrie Fisher elárulta, hogy kokainozott a Star Wars: V. – A Birodalom visszavág forgatásán.

„Kokainoztunk a Birodalom visszavág forgatásán, a jégbolygón. Nem is szerettem annyira a kokaint. Csak követtem a többieket” – nyilatkozta.

4. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence azt mondta, hogy „nagyon-nagyon berúgott”, hogy felkészüljön a Chris Pratt-tel közös szexjelenetre az Utazók című filmben, de aztán részegen még jobban aggódott a jelenet miatt.

„Nagyon-nagyon berúgtam. Ez viszont csak felerősítette bennem a szorongásom, mert csak az járt a fejemben: „Mit tettem?”. Ő egy nős férfi volt. Ez volt az első alkalom, hogy egy nős férfivel csókolóztam és nagyon bűntudatom volt miatta. Összeszorult a gyomrom. Tudtam, hogy ez a munkám, de ez nem nyugtatott meg” – emlékezett vissza a színésznő.

5. Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe elmondta, hogy bár soha nem ivott alkoholt a Harry Potter forgatásán, vannak olyan jelenetek, amelyeket úgy vett fel, hogy „még mindig részeg volt” az előző esti buli miatt.

„Őszintén mondhatom, hogy soha nem ittam a Harry Potter forgatásán” – jelentette ki a színész.

„Olyan volt, hogy még részegen mentem be dolgozni, de soha nem ittam munka közben. Sok olyan jelenetet tudok felmutatni, ahol csak próbáltam túlélni” – tette hozzá Daniel Radcliffe, aki sokáig küzdött az alkohol problémáival és végül 2010-ben hagyott fel az ivással.

6. Robbert Pattinson

Robert Pattinson megosztotta, hogy amikor a Világítótoronyban a karaktere részeg volt, a való életben is „gyakorlatilag végig eszméletlen” állapotban forgatott.

„Őrület volt. A forgatás közben rengeteg időt vett el az, hogy hánynom kellett, vagy éppen összehugyoztam magam. Ez a legundorítóbb dolog, amit valaha tettem” – vallotta be.

„Van egy jelenet, ahol Willem Dafoe valahogy elalszik rajtam, miközben nagyon-nagyon részegek vagyunk. Én ott ültem és próbáltam nem hányi. Erre Robert Eggers beszólt nekem, mert Willem úgy nézett rá, hogy: „Ha lehány, én lelépek a forgatásról”. Fogalmam sem volt róla, hogy mi történik körülöttem” – nyilatkozta.

7. Margot Robbie

Margot Robbie annyira ideges volt A Wall Street farkasa című film meztelen jelenetének forgatása miatt, hogy a stáb egyik tagja szerzett egy üveg tequilát, amit meg kellett innia. Három felest ivott a jelenet forgatása előtt, hogy megnyugtassa az idegeit.

„Aznap reggel bejöttem dolgozni, és reszkettem, annyira féltem, hogy azt gondoltam: „Ezt nem tudom megcsinálni”. Így, bár reggel 9 óra volt, a stáb egyik tagja adott neki egy kis tequilát” – magyarázta el a helyzetet a színésznő.

„Megittam három felest, aztán levetkőztem és megcsináltam a jelenetet, és jól voltam. Tényleg segített, hogy ne remegjen a kezem, és adott egy kis önbizalmat” – tette hozzá.

+1 Anna Kendrick

Anna Kendrick saját akarata ellenére vett fel részegen egy jelenetet. Egy interjúban elmesélte, hogy az Ivócimborák egyik jelenetében nem vette észre, hogy igazi sört kapott inni, amíg „szuper részeg” nem lett.

„Egy jelenet alatt a bárban kellék sört adtak nekem, de aztán egy következő jelenet alatt, amikor Jake-kel kártyázom, akkor már igazi volt a sör, de én nem vettem észre. Így minden egyes alkalommal, amikor vesztettem a történet szerint, sört kellett innom és csak a felvétel felénél vettem észre, hogy valódi. Éreztem, hogy én most „szuper részeg vagyok”. Amint vége lett a felvételnek, mindenkinek bejelentettem, hogy részeg vagyok a munkahelyemen. Elborzasztott a gondolat, hogy én leszek a következő bajkeverő sztár, aki berúg és elkezd asztalokat felborítani, vagy bármi ilyesmi. Csak próbáltam csendben ülni, amíg kijózanodom” – nyilatkozta az esetről.

(BuzzFeed)

(Borítókép: Margot Robbie. Fotó: GettyImages)