Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Molnár Nini

A divattervező szépség az utóbbi években igazi híresség lett Magyarországon. Szerepelt többek között a Feleségek luxuskivitelben, a Konyhafőnök VIP-ben és a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorokban is. A modellalkatú híresség nemrég egy igencsak bevállalós fotózáson vett részt, ahol melltartó nélkül pózolt. 

Molnár Gusztáv

Mint beszámoltunk róla Molnár Gusztáv tavaly november óta van egy komlói rehabilitációs intézetben, ahova súlyos alkoholfüggősége miatt került. A színészt nemrég kiengedték és erről egy hosszabb bejegyzést is írt az Instagram-oldalán. Most a Drága örökösök korábbi sztárjának volt felesége, Fazekas Vivienn is megszólalt: 

Tiszta szívemből kívánok Gusztinak sok sok szerencsét az új életéhez, és drukkolok, hogy találja meg önmagát. Akkor minden sikerülni fog

– nyilatkozta a Borsnak.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír tegnap, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor elválnak. 

„Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is  közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra”

 – írta közleményében Krausz Gábor, hamarosan pedig Gabi is hasonló sorokat tett ki közösségi oldalaira. 

A sztárséf és az énekesnő azóta ki is követték egymást, utolsó közös fotójuk márciusban készült, így már egy ideje eltávolodhatott egymástól a pár. 

(Borítókép: Molnár Nini. Fotó: Németh Kata/Index)