Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Jákob Zoltán

A milliárdos szerint a jó üzlethez szükséges a minőségi pihenés, így életének szerves részét képezi az utazás és a pozitív életszemléletének megtartása - fejtette ki hajókázás közben a csütörtök reggeli Mokkában Jákob Zoltán.

A leendő Nagy Ő ugyanakkor megvallotta, az ő életében is voltak olyan pillanatok, amikor csalódottnak érezte magát.

„Ha én szomorú vagyok, akkor mindig valamivel megpróbálom feldobni magam. Voltam szomorú régen én is, többször is, de azok a rossz emlékek. Én a jó emlékekből építkezem és az egyetlen dolog a világon, ami érték, azok azok az emlékek, amik történnek velünk. A tárgyak azok nem értékek” – árulta el vitorlázás közben a boldogságának titkát Magyarország 37. leggazdagabb embere.

Szaszák Zsolt

Szaszák Zsolt, a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje tavaly súlyos autóbalesetet szenvedett. A 23 éves színész arca akkor szinte a felismerhetetlenségig roncsolódott, orra apró szilánkokra tört és azonnal műteni kellett. Zsolt kilencvennel csapódott bele egy mezőgazdasági járműbe, az élete mindössze három milliméteren múlt.

Az énekes a horrorbaleset ellenére sem hagyta el magát: ezerrel dolgozik a karrierjén, nemrégiben pedig egy műtéten is átesett, amelynek során visszanyerte a baleset előtti arcát. A beavatkozás nemcsak a külsejére volt hatással, ugyanis az énekhangja is élesebb lett a műtét következtében.

„Nagyon sokáig röhögőgörcsöt kaptam éneklés közben. Ez nagyon érdekes, mert amíg nem nőtte be a baleset után a fémszövetet a szövet, addig ugye a fém, amikor hanghullámok érték, berezonált” – árulta el Zsolt a Mokka műsorvezetőinek. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Mindenkit ledöbbentett a hír, amikor Krausz Grábor a közösségi oldalain közölte: véget ért a kapcsolata Tóth Gabival. Az egykori szerelmesek csak nemrég költöztek be kislányukkal, Hannarózával új, szentendrei otthonukba, ám úgy tűnik, az elmúlt időszak próbatételeit nem élte túl a kapcsolatuk. A sztárséf a bejegyzésében közölte: a most 3 és féléves Hannarózát a jövőben is közösen, békében nevelik majd az énekesnővel.

„Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!” – írta Krausz. 

A sokkoló hír másnapján a Mokkában egy összeállítással készült a TV2 a nézőknek, amelyben felidézhették a pár életének legfontosabb nyilvános eseményeit. Kétségtelen: nagy szerelem volt az övék. Íme:

(Borítókép: Tóth Gabi és Krausz Gábor. Fotó: Papajcsik Péter/Index)