Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Szabó Erika

Horvátországban nyaralt várandósan Szabó Erika. Az utazás élményeiről a Mokkában mesélt a nézőknek. Bevallotta: nagyon szerette volna még idén nyáron látni a tengert és mivel Horvátország volt a legközelebb, így oda utazott a családjával. A kiruccanást igyekezték úgy megoldani, hogy sok megállóval és pihenővel érkezzenek le, a nagy kalandra pedig a kiskutyájuk is elkísérte őket. 

„Amikor ezt az utazást terveztük, akkor egyáltalán nem voltam biztos abban, hogy a terhességemnek ebben a szakaszában mennyire leszek fitt és aktív, vagy az lesz-e, hogy megnézem a tengert és utána mászok vissza az ágyba. Hála istennek nem ez volt” – árulta el a boldogságtól és az energiától kicsattanó kismama, aki a családjával egy faházban szállt meg a tenger mellett.

Szabó Erika elárulta, hogy a babavárás ellenére is rengeteget sétál. A célja, hogy minél tovább mozgásban maradjon a pici érkezéséig, nem mellesleg az orvosa is ezt tanácsolta neki.

Boggie

A párkapcsolatok törékenységéről írt dalt Csemer Boglárka, vagyis Boggie, aki a péntek reggeli Mokkában megindokolta, hogy miért is ezt a témát választotta az új szerzeményhez. Az énekesnő egyébként 20 éve él boldog házasságban. 

„Azért ez a 20 év boldog házasság olyan, hogy rengeteg munka, rengeteg egymásra figyelés, egymás tanulása, közös fejlődés, kicsit félremenés, kicsit egymásra találás. Egy húsz év alatt már mindent megélsz, de tényleg” – fejtette ki az énekesnő.

Boggie dalának megszületése mögött nemcsak személyes motivációk álltak, hanem egy szakmai jellegű ok is: az énekesnő már régóta szerette volna ötvözni a francia sanzont a popzenei elemekkel. A dalhoz egy táncos videóklip készült, az egyedi mozgáselemek és a varázslatos helyszín pedig rögtön belopta magát a rajongók szívébe. 

Krausz Gábor

Mint arról a Velvet is beszámolt, válik egymástól Tóth Gabi és Krausz Gábor. A lehetséges okok kapcsán is egyre több részlet kerül napvilágra. A legfrissebb hírek szerint az énekesnő félrelépett, méghozzá nem is akárkivel, hanem a Fricska táncegyüttes egyik tagjával. Papp Máté Bence és az énekesnő nem is titkolják a szerelmüket, Tóth szakítása óta már többször mutatkoztak együtt.

Ezek után nem lenne csoda, ha Krausz Gábor úgy döntene, eltávolíttatja karjáról a tetoválását, amely Tóth Gabi keresztnevét ábrázolja. A témában Gáspár Melinda orvosesztétikai tetoválóművész szólalt meg a péntek reggeli Mokkában. Mint azt kiemelte: bár a tetoválás eltávolítása nem lehetetlen, a beavatkozás költséges és fájdalmas procedúra.

„Nagyon sok esetben találkozunk ilyen tetoválásokkal és mindig azt mondjuk, hogy a tetoválás az örök, de a kapcsolat az nem feltétlen tart örökké. Ezeket a tetoválásokat el lehet távolítani, de iszonyatos nagy költséggel járnak és rengeteg idővel, akár hónapokba, évekbe is telhet, amíg olyan nyomtalanul eltűnhet a bőrről, hogy egyáltalán nem fogja őt emlékeztetni a régi dolgokra, kapcsolatokra, emlékekre” – fejtette ki a szakember.

(Borítókép: Tóth Gabi és Krausz Gábor. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)