Pénteki Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Kucsera Gábor megható bejegyzésben vallott kisfia iránti szeretetéről. A kajakos a válása ellenére is szeretne a lehető legjobb édesapa lenni gyermekei számára. „Egy apa reménytelensége az egyik legfélelmetesebb dolog. Egy apa mindig mindent megtesz a fiáért, egy apa, még ha a világ dől is össze, megy, ha a fia hívja. Egy apa a nehéz időkben is ott van a fia mellett, mert az apát és a fiút a lélek köti össze egymással” – írta a fotó mellé Kucsera.
  • Pumped Gabó 24 óráig elérhető Instagram-történetében jelentkezett be a Sziget Fesztiválról. Pumped azért jelentkezett be, hogy elmondja követőinek, hol lehet majd vele találkozni az éjszaka folyamán, de bemutatta félresikerült haját is, amit ő maga vágott, mivel elkésett a fodrásztól.
  • Kris Jenner elképesztően aranyos videóval köszöntötte fel Kylie Jennert. A büszke anyuka számtalan gyerekkori videót mutatott meg legkisebb lányáról. „Lehet, hogy te vagy a legfiatalabb, de néha sokkal bölcsebb és érettebb vagy nálam!!!! Köszönöm, hogy egy újabb fejezetet adtál az anyaságban... te vagy életem egyik legnagyobb áldása, és nagyon büszke vagyok arra a nőre, akivé felnőttél. Minden nap meglepsz a bölcsességeddel, szereteteddel, érzékenységeddel és együttérzéseddel” – írta Kris Jenner.
  • Ördög Nóra a Csücsökből osztott meg videót, ahol a rossz idő ellenére megtartották szerda este Kocsis Tibor koncertjét. „Hálásak vagyunk, hogy itt voltatok a rossz idő ellenére is tegnap! Kocsis Tibor, te vagy a legjobb dolog, ami egy ilyen szürke napon történhetett velünk!” – írta a műsorvezető.
  • Kardos Eszter visszatért oda, „ahol minden elkezdődött 26 évvel ezelőtt”. A színművész a Pannónia Stúdió szinkron részlegének újranyitásán járt. Ugyanebben a stúdióban kapta meg 6 évesen élete első szinkronmunkáját. „Annyit kellett mondanom, hogy “Szonja néni pisilnem kell…” Na persze ezt is csak Anyától tudom…” – mesélte el Kardos Eszter.
  • Tóth Vera egy sokat sejtető bejegyzéssel reagálhatott testvére, Tóth Gabi válásának hírére. Az elmúlt napokban a magyar sajtó attól volt hangos, hogy Krausz Gábor és az énekesnő idillinek hitt kapcsolata véget ért. Sok információ érkezett arról is, hogy Tóth Gabi megcsalta párját, emiatt lett vége a házasságnak. Köztudott, hogy Gabi és nővére, Tóth Vera rendkívül közel állnak egymáshoz, ám az idősebb testvér eddig nem reagált húga válásának hírére, valamint a megcsalásról szóló pletykákra. Most egy sokat sejtető bejegyzést tett közzé az Instagram-történetében. Egy a protokollkommunikáció oldaláról származó idézetet osztott meg követőivel: „Az illem alapszabálya: törekedjünk arra, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzunk egymásnak”.

(Borítókép: Tóth Vera. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)