Nemrég bombaként robbant a hír, hogy válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. Az énekesnőről és az állítólagos új párjáról már többször cikkeztek, ám Krausz Gábor most először jelentkezett a szakítást bejelentő kiírása óta.

Az elmúlt napok egyik legnagyobb bulvárhíre volt, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor válik. A szakításról szóló közleményt először a séf, majd az énekesnő is megosztotta a közösségi médiában. Ezt követően szárnyra kélt a pletyka, miszerint Tóth Gabi hűtlensége miatt ért véget a házasságuk, az énekesnőt pedig többször is látták állítólagos új szerelmével azóta. A férfi, mint arról mi is beszámoltunk, a Fricska táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence.

Bár Tóth Gabiról záporoznak a hírek, Krausz Gáborról eddig semmit sem lehetett hallani a bejelentése óta. Egy neve elhallgatását kérő barátja arról számolt be, hogy nagyon megviselték a történtek és nincs jól.  Most azonban úgy tűnik, megtört a jég: a séf egy, az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán közzétett videóban, egy mentőautóban ülve jelent meg.

A felvételből kiderült, hogy Krausz a Városligeti Mentőnapon fog zsűrizni a főzőversenyen.

A tradíciónak számító megmérettetésen 20 mentőállomás méri össze a tudását, de a Mentőnapon bárki benézhet a mentőhelikopterbe és a mentőautókba, megsimogathatja a mentőkutyákat és az újraélesztést is ingyen megtanulhatja. 

(Borítókép: Tóth Gabi és Krausz Gábor. Fotó: Papajcsik Péter/Index)