Pásztoróra egy repülőgép mosdójában, forró együttlét egy száguldó autóban, hancúr a mostohával: szituációk, amelyeket többnyire felnőttfilmekben vagy extrémebb romkomokban látunk, ám a világsztárokkal élőben is megtörténtek. Természetesen sokan hajlamosak némi őrültségre az ágyban, de ha eddig azt hitte, hogy az ön sztorija a legütősebb, görgessen, és mérje össze azt a hírességek őrült szextitkaival.

Kris Jenner

Kris Jenner egy korábbi interjúban árulta el, hogy az egyik legemlékezetesebb szexuális élményét volt férjével, a jelenleg Caitlyn Jennerként élő Bruce Jennerrel élte át, méghozzá egy repülőgép mosdójában.

„Amikor kijöttünk, senki sem szólt semmit. Majd amikor leszálltunk, a légiutas-kísérő a mikrofonhoz lépett és azt mondta: »gratulálunk Mr. és Mrs. Jenner! Sikeresen csatlakoztak a Mile High Clubhoz (azoknak az embereknek a csoportja, akik szexuális kapcsolatot létesítettek repülés közben – a szerk.). Olyan büszkék vagyunk önökre, hogy úgy döntöttünk, megajándékozzuk önöket egy üveg pezsgővel! Yay!«” – idézte fel a stewardess szavait Jenner, aki majd elsüllyedt szégyenében.

Nem tudtam elég mélyen belesüllyedni az ülésembe. Teljesen megalázva éreztem magam.

Jason Biggs

Az Amerikai Pite-filmek sztárjának a felesége bérelt fel egy prostituáltat a születésnapjára. Az aktus közben a neje is jelen volt, a színész bevallása szerint a végére egyáltalán nem érezte jól magát.

„A feleségem az egész helyzetet röhejesnek vélte, már miközben történt is. Az ágyon volt, figyelt, közben egy zacskó chipset majszolt és nevetett. Gondolhatjátok, nem igazán tudtam a képességeimnek megfelelően teljesíteni. Mindemellett az escort hölgy és a feleségem nem találta meg a közös hangot úgy, mint reméltem, szóval az egész szitu szétesett, a többi pedig már történelem” – emlékezett vissza Jason Biggs.

Jenny McCarthy

A 2005-ös Piszkos szerelem című filmből és a Két pasi – meg egy kicsi című sorozatból egyaránt ismert színésznő az extrém helyszínek megszállottja. Egy alkalommal például a Grand Canyon aljában szexelt.

„Azt kívánom, bár izgalmasabb lett volna” – árulta el a légyottról még 2013-ban. „Persze, megtettem, szóval elmondhatom, hogy csináltam a Grand Canyonban, mert máskülönben egy autó hátsó ülésén történt volna, ami egyáltalán nem izgalmas. Ugyanakkor a kanyon alja sem jó móka. Tele van skorpióval, kövekkel, kosszal és rohadt meleg van. A legfurább és egyben a legrosszabb szexuális élményem volt.”

Anthony Kiedis

A Red Hot Chili Peppers frontembere Larry Sloman szellemíróval együtt írta meg Scar Tissue című életrajzi könyvét, amelyből többek között kiderül, hogy az énekes 12 évesen az édesapjától kapta az első marihuánás cigarettáját, valamint 14 évesen összetévesztve azt a kokainnal, véletlenül a heroint is kipróbálta. A kötetben a Kiedis szüzességének elvesztéséről szóló törénetet Sloman a következőképpen jegyzi: 

„Egy éjjel, amikor Anthony 12 éves volt, az apjával az úgynevezett Szivárványszobába ment, ahol Blackie Dammett 18 éves barátnője táncolt. Anthony megkérdezte az apját, hogy átélheti-e élete első szexuális élményét a lánnyal, mire az apja annyit felelt: »természetesen, fiam«. Ezt követően visszamentek a házba, majd Anthony apja négy hatalmas matracból felépített egy nagy ágyat a szobájában és a fia mellé tette a nőt. Anthony így veszítette el a szüzességét.”

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian 2016-ban egy, a saját weboldalán közzétett posztban árulta el a három „legvadabb” helyszínt, ahol valaha szexuális aktust folytatott. Ezek közül az egyik egy magánrepülő, egy másik a konyhapult, míg a harmadik egy száguldó autó volt. Természetesen nem ő vezetett, de az együttlét így sem sikerült kifejezetten kényelmesre. Öt pontból mindössze kettőre értékelte az élményt.

„Senkinek nem ajánlom, hogy kipróbálja! Egy harmadik fél vezetett, én a hátsó ülésen voltam. Magas lányként nagyon kényelmetlen volt számomra a helyzet, begörcsöltem, illetve iszonyatosan fájtak a térdeim. Egy autóban csinálni egyszerűen időpocsékolás, hiszen nekem semmit sem ad. Egyszerűen nem érek célba. Ha más szereti az ilyesfajta izgalmat, annak hajrá, én részemről lepontozom”

Robbie Williams

A világhírű énekes hotelszobájába egy alkalommal besurrant az egyik rajongója, majd amikor Williams kinyitotta a szemeit, az ágya végében vette észre a vadidegen nőt.

„Csak annyit kérdezett tőlem: »reggeli merevedésed van?«. Ez akkoriban volt, amikor még volt reggeli merevedésem. Szóval rávágtam, hogy »persze«, mire ő közölte, hogy könnyít rajtam. Nagyon fiatal voltam, becsuktam a szemem és elképzeltem, hogy valaki más van ott, majd annyit mondtam: »Oké, akkor hajrá!«.”

(Borítókép: Kris Jenner és Khloe Kardashian. Fotó: Getty Images)