Hétfői Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Milo közösségi oldalán osztotta meg, hogy hamarosan forog az új Valmar videóklip. A zenész egy részletet is bemutatott a készülő számból, a Valenciából. A páros azt ígéri, hogy még a nyár vége előtt hallgathatják a rajongók az új dalt.
  • Szoboszlai Dominik végre bemutatkozott tétmeccsen a Liverpool labdarúgó-csapatában, sőt végigjátszotta a kilencven percet a Chelsea ellen a Stamford Bridge-en. A focista nagy örömmel posztolt a mérkőzésről, ahol csapata 1-1-es döntetlent játszott a londoniakkal. A magyar válogatott csapatkapitányáról az angol sajtó vegyes véleménnyel volt az első találkozó után, volt olyan portál, ami lenyűgözőnek értékelte Szoboszlai teljesítményét, de akadt olyan is, amely szerint haloványan teljesített a magyar sztár.
  • Istenes Bence szomorú videóval jelentkezett be Instagram-történetében. A műsorvezető arról számolt be, hogy megérkezett abba a korba, amikor már magázzák. Istenes egy gyorsétteremben vásárolt, aminek végén az őt kiszolgáló hölgy úgy köszönt el tőle, hogy „jó estét önnek”. „Ohh gyerekek ez a pillanat is eljött” – fakadt ki Istenes Bence.
  • Kárpáti Rebeka a Sziget Fesztiválon bulizott az éjjel. A modell szerint a fesztiválon töltött napja bekerült a három kedvencébe egész élete során és ez sokban köszönhető David Guetta-nak is.
  • Csuti a Ferencváros mérkőzésére magával vitte gyerekeit is, akik már most legalább akkora szurkolók, mint édesapjuk. „Az, hogy számomra mit jelent a Fradi, már mindenki tudja! Azt azonban, hogy a gyerekeimnek mit jelent, arról sokat elmond, hogy Nina egy másodpercre le nem vette a szemét a pályáról (remélem nem a focista fiúk miatt), Medike pedig már kb. 2 éve kívülről tudja a Fradi indulót” – írta Csuti, aki hozzátette, hogy a csapat által nyújtott teljesítménnyel nem igazán volt megelégedve.
  • Chris Hemsworth bemutatta a legaranyosabb születésnapi üdvözlőkártyát, amit kapott. A 40 éves színészt gyermeke egy saját készítésű kártyával köszöntötte fel, amiben kislánya leírta, mennyire szereti őt.
  • Britney Spears vásárolt egy új rudat két napja és most ki is próbálta azt. Az énekesnő egy leopárd mintás bikiniben mutatta meg tudását a követői nagy örömére. Britney Spears a NIN „Closer” című számára táncolt, amely nagyon népszerű a sztriptízbárokban.

(Borítókép: Britney Spears. Fotó: Getty Images)