Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Krausz Gábor, Wolf András, Vomberg Frigyes

Hamarosan vadonatúj részekkel érkezik a Séfek Séfe 5. évada. A gasztro-tehetségkutatóban az előző szériákban profi szakácsok és lelkes amatőrök próbálták meggyőzni a műsor három profi séfjét, Krausz Gábort, Wolf Andrást és Vomberg Frigyest, hogy ők a legjobbak a konyhában. Bár már az ötödik évadnál jár a műsor, kétségtelen, hogy a válogatók alatt az eddigieknél is sokszínűbb karakterekkel találkozhat majd Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes. A versenyben kegyelmet nem ismerve, újabb kihívások elé állítja az indulókat és a séfeket a műsorvezető, minden eddiginél több fordulatot és csavart hozva a nézők számára.

Izgalomban, humorban és feszültségben most sem lesz hiány, mindezt pedig mi sem bizonyíthatná jobban, mint a műsor legújabb promóciós videója, amelyben a három séf Toszkánában ragad, mivel lerobban az autójuk. Végül egy kedves olasz család kimenti őket a pácból és meginvitálja a három séfet a házukba, ahol vacsorakészítés közben rosszul lesz a háziasszony. Több se kell ezek után Gábornak, Andrásnak és Frigyesnek, kötényt ragadnak és befejezik a „Mamma” helyett a vacsorát, amely fantasztikusan sikerül.

Papadimitriu Athina

Több, mint 10 éve szingli Papadimitriu Athina, és esze ágában sincs újra pasizni – árulta el a színésznő a hétfő reggeli Mokkában. 

„Azt gondolom, hogy az én koromban már nem ez a legfontosabb az embernek. Persze nyilván jó lenne egy társ, akivel este megbeszéled a jót, a rosszat, de emiatt azért nem tartanék senkit otthon, hogy este hazamenjek és fél órát beszélgessünk, amíg „el nem ájulok”. Jól vagyok, voltak kapcsolataim, nem úgy mint a mai fiataloknak. Nem tudom milyen világ van, ma a gyönyörű, szép, kedves huszonéves lányok egyedül vannak és egyszerűen ezt nem hiszem el. Mi egyik szerelemből estünk a másikba” – nyilatkozta a Jászai Mari- és EMeRTon-díjas, görög származású magyar színésznő.

Judy

Tizennégy év után első nyarát tölti férjétől külön Judy, ennek ellenére felszabadultnak és boldognak érzi magát. Az énekesnő három év bizonytalanság után áprilisban jelentette be, hogy a házassága zátonyra futott, néhány hónapja pedig még a könnyeivel küszködve mesélt a válásáról. Mostanra azonban úgy tűnik, hogy Judy kiegyensúlyozottabb, mint valaha.

„Azt tudom mondani, hogy a tavalyi nyárhoz képest én most nagyon jól vagyok, sokkal jobban érzem magam, felszabadultabb vagyok, már nagyjából azt tudom mondani, hogy látom az alagút végén a fényt” – nyilatkozta a Groovehouse frontembere, aki már a jövőjét tervezi. Nem tagadja, a boldogságához hosszú út vezetett, sokszor érezte magát erőtlennek és tanácstalannak, azonban már kiegyensúlyozottabb a kapcsolata nélkül. A válásról szóló döntését úgy érzi, az élet igazolta számára. 

(Borítókép: Judy. Fotó: Papajcsik Péter/Index)