Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Dolly

Szörnyű állapotban lévő kutyákra bukkantak Gyöngyösön májusban. A háznál, ahol Dolly menedzsere tartotta állatait, elhullott tetemekre és plafonig érő szemétre bukkantak az állatmentők. A háznál voltak olyan kutyák, amelyeken daganatokat és nyílt sebeket is találtak. Összesen 25 állatot vittek magukkal. Dolly akkor elárulta, tudott róla, hogy a kollégája állatokkal foglalkozik, de azt nem, hogy milyen körülmények uralkodnak a háznál, de a menedzser és egy korábbi kollégájuk azt állította, hogy Dolly tudott a telepről, sőt anyagi haszon érdekében, szaporítás céljával vitt is oda kutyákat.

Az énekesnő ekkor úgy érezte, hogy bemocskolták a nevét, ám a Blikk szerint Dolly hírnevén nem csorbított az állatkínzási botrány, rajongói továbbra is kitartanak mellette. Az egész nyár bulikkal telik Dolly számára, aki a jelek szerint a közönség nagy örömére áll színpadra.

Psota Irén

A 2016-ban elhunyt Psota Irénre a legtöbbre úgy emlékezünk, mint akinek jókedvét semmi sem tudja fékezni, azonban kiderült a drámai szerepeihez is volt honnan merítenie. 

A Bors információi szerint Psota első élettársa a rendező, Makk Károly volt, akibe a színésznő még fiatalon habarodott bele. Psota irén már készen állt a családalapításra, a rendező azonban nem akart még gyermeket, így a színésznőnek több – információk szerint nyolc – abortusza volt azért, mert élettársa még nem szeretett volna családot. Akkoriban ezt a híres színésznők titokban intézték, hiszen nagy botrány lett volna belőle.

„A gyönyörű színésznő, Krencsey Marianne férje neves nőgyógyász volt abban az időben. Mindenki Marianne-hoz fordult segítségért, és a férje végezte el a terhességmegszakításokat, így nem tudódott ki” – árulta el a Borsnak egy bennfentes.

Tóth Gabi

Nem fecsérli az időt Tóth Gabi és új párja, amióta az énekesnő és férje, Krausz Gábor múlt szerdán bejelentették a szakításukat. A Blikk megtudta, hogy az új hódoló, a Fricska Táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence rendszeresen ott alszik abban a szentendrei házban, amit Gabi és férje közösen vásárolt és újított fel.

A portálnak több közeli ismerős is úgy nyilatkozott, hogy a pár már össze is költözött, pedig Tóth Gabi férje, Krausz Gábor még csak két hete tudta meg, hogy a felesége másik férfit szeret.

„A baráti körükben nyílt titok, hogy Gabi magához költöztette az új párját, Mátét, a férje, Gábor pedig albérletbe költözött. A lányuk, Hannaróza Gabival és annak szerelmével maradt a szentendrei házban. Így élnek jelenleg” – mondta a Blikknek egy, a házaspárt jól ismerő informátor.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)