Mai hírösszefoglalónkban továbbá: Borbás Marcsi sosem volt cérnaszál alkat, de nem is szeretne az lenni.

Vadon Jani

A Balázsék című reggeli rádióműsor oszlopos tagja a szabadságáról visszatérve nem várt meglepetéssel szembesült: elöntötte a víz a házukat. Vadon csak most jutott el odáig, hogy a közösségi média oldalán is megossza, hogy milyen károkat okozott náluk a beömlő esővíz még augusztus elején, amikor hatalmas vihar csapott le az országra. 

„Fogtam a telefont, és néztem a kamerafelvételen, ahogy jön be valami a kapunk alatt, mint egy rohadt nagy kígyó. Hátra megy, ott szépen bekanyarodik, majd kettő perc alatt a teljes garázslejárónkat feltölti vízzel. Ülök, elindul egy izzadságcsepp a homlokomon és elkezdek remegni” – idézte fel a Bakonyban töltött hétvégéjük pillanatait. 

Vadonékat több százezer, akár milliós nagyságrendű kár érte: a helyiségben többek között kondigépeket, mosó- és szárítógépet tároltak.

Az anyagi kárnál még aggasztóbb, hogy a rádiós lánya egyedül volt otthon és a szülők nagyon féltették őt, de szerencsére nem érte baj. 

Borbás Marcsi

Borbás Marcsi hosszasan beszélt gyermekkoráról a Meglepetés Magazinnak. A műsorvezető elmondta, hogy földművelő családban nőtt fel, így sosem vettette fel őket a pénz, ennek ellenére elképesztően jó gyerekkora volt.

„Egy kis ruhácskában és egy nadrágban töltöttem a nyarat, nem állt halomszámra a ruha a szekrényemben, mégsem éreztem magam kevesebbnek a többieknél, mert mindannyian egyenlőek voltunk” – idézte fel gyermekkorát Borbás Marcsi, aki a dolgos hétköznapokra is szívesen gondol vissza.

„Sok városi ismerősöm kérdezi, hogy mégis mit csináltam ott, falun, amire egyszerűen csak annyit szoktam felelni, hogy nem unatkoztam. És tényleg nem! Nem a strandon töltöttem az időmet, hanem már kislányként is sokat dolgoztam, a szüleimnek segítettem a földeken. Senki nem kérdezte, mit szeretnék csinálni, ott kellett helytállnom, ahol éppen szükség volt rám. Én leginkább a veteményesben tüsténkedtem” – mesélte a műsorvezető, aki a mai napig minden reggelét a kertben kezdi.

„Minden reggelemet a kertben indítom, és amit aznap ad, az kerül az asztalra. Irdatlan mennyiségű zöldséget fogyasztunk, gyakran nem is bírjuk szusszal, de semmi nem megy pocsékba, mert ami megmarad, azt elajándékozom” – árulta el és hozzátette, hogy mindig igyekszik mindig új ételeket kitalálni.

Borbás Marcsi nagyon szeret kenyeret sütni, de az elmúlt években felszaladt rá egy pár kiló, így szögre akasztotta a péklapátot, hogy kalóriaszegényebben tudjanak étkezni.

Igaz, sosem leszek cérnaszál alkat, de nem is szeretnék az lenni, ki vagyok békülve a külsőmmel.

Ám az elkövetkező tíz évben is szeretném magam jól érezni a bőrömben, ezért olykor áldozatokat kell hozni.Most a kenyér bánta, a kertem viszont nagyon hálás a plusz törődésért” – jegyezte meg.

Vasvári Vivien

Az Egyesült Államokból, Miamiból jelentkezett be a közösségi oldalán Vasvári Vivien. Könnyen lehet, hogy a kismama egészen a szüléséig ott tartózkodik, hogy külföldön hozza világra a férjével, Zsigmonddal közös gyermeküket – számolt be a Blikk.

Emlékezetes, hogy a Feleségek luxuskivitelben sztárja a második gyermekét, Edwardot is Amerikában szülte meg. Akkor egyes becslések szerint a szülészorvos, a kórházi ottlét, a privát szoba, a gyermekorvos és az oltások átszámítva körülbelül 10 millió forintba kerülhettek. 

(Borítókép: Vadon János. Fotó: Németh Sz. Péter/Velvet)