Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Ellepték az internetet a kamu Csonka András profilok, legalábbis a valódi Csonka András erre hívja fel a figyelmet legújabb posztjában. A színész példákat is mutat arra, hogy milyen álprofilokkal találkozott. A legtöbb ugyan ártalmatlan, de Csonka mutatott olyan profilt is, amely megpróbál pénzt kicsalni a félrevezetett követőkből.
  • Emily Ratajkowski ismét megmutatta elképesztő alakját. Ezúttal egy fehér fehérneműben pózolt követői nagy örömére.
  • Chris Hemsworth elutazott a jövőbe. A színész és családja a Dubai-ban található Jövő múzeumba látogatott el. Chris Hemsworth a napokban lett 40 éves, így feltehetőleg a mostani utazása még az ünneplés része.
  • Pumped Gabo megtartja az ország legnagyobb házibuliját. „A házibulik legfőbb mottóját betartva, nem nálam tartjuk, de kibéreltem egy exkluzív, privát klubot” – írta Pumped, majd elárulta, hogy szeptember 9-én tartja majd meg az ország „legkomolyabb” házibuliját.
  • Csuti barátnőjével, Sudár Biankával a szerelem városába utazott. Az üzletember korábban egy interjúban elmondta, hogy párja nagy vágya eljutni Párizsba, ezért döntöttek a francia főváros mellett. Csuti legfrissebb, 24 óráig elérhető Instagram-történetéből kiderül, hogy a pár nem hagyta ki Disneylandet sem.
  • Majka teljesen rózsaszínbe öltözött nyaralásán. A rapper és családja Olaszországban nyaral, de nem csak a pihenésre, hanem a testmozgásra is fordítanak időt. Majka legutóbbi Instagram-posztjában arról számolt be, hogy egy kemény túrán jártak, amiről egy szelfit osztott meg, háttérben a családjával és a gyönyörű panorámával. A rajongók azonban nem a környezettel, hanem Majka öltözetével voltak inkább elfoglalva. „Tesó, miért Hajni ruháit rángatod magadra?” – írta egy hozzászóló. Másoknak viszont tetszett az új stílus: „Na igen, tavaly mindenki Wednesday akart lenni, az idén pedig mindenki Barbie. Amúgy jól áll ez is” – írta egy másik hozzászóló.

(Borítókép: Majka. Fotó: Kaszás Tamás/Index)