Beszélgetések, intim titkok, lehengerlő akciók: a TV2 műsoraiban hazánk celebjeinek olyan oldalát ismerheti meg, amit ezelőtt tán sosem látott.

Varga Márk, és Kulcsár Edina

Varga Márk búcsút int az éjszakai hakniknak! A rapper, aki nem riadt vissza az éjszakai fellépésektől sem, mostantól egy új útra lép: zenekarával már csak  nagyszabású koncerteket vállal. Mit rejt ez a váratlan döntés?

Kulcsár Edina, Varga Márk párja, nem hagyta kommentár nélkül a rapper meglepő lépését: „Mindenki, aki a csúcson akar maradni, időnként változtatni kénytelen. És ha belegondolsz, Márknak is ott a családi háttér, rengeteg gyerekkel. Megértem, és támogatom, hogy most ezt választotta - nem csak presztízsből, hanem a családja miatt is.”

Tehát az éjszaka királyának vége? Várjuk a további fejleményeket!

Benyó Miklós

Benyó Miki, a mulatós sztár, halálközeli élményt élt át, de még mindig nem fogta fel teljesen mi történt vele. 

Egy igazi csoda, hogy Miki, az MC Hawer és Tekknő formáció énekese még velünk van. Az infarktus, amit elszenvedett, sokakat azonnal elvisz, de Miki a szerencsés kivételek közé tartozik.

Barátja és zenész társa, MC Hawer a Mokkában árulta el a részleteket:

„Az orvosok azt mondták, aki ilyet kap, annak kilencven százalékban nincs esélye. Egy kicsit még zavarodott, nem teljesen tudja, hogy milyen veszélyen ment keresztül. Persze, a videóban is láttuk, hogy próbált vidám maradni, de én látom rajta, hogy ez nagyon megviselte.”

A rajongók és a családja most minden erejükkel a gyógyulásáért szorítanak. Szurkolunk, Miki!

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi és Krausz Gábor útjai hat év után elválnak. De mi vár rájuk anyagilag? Dr. Krasznai Dóra ezen a reggelen tisztázott néhány fontos kérdést: 

„Ilyenkor rendelkezni kell arról, hogy mi lesz a közös vagyonnal… Közös vagyonnak az számít, amit a házasság után szereztek, illetve ami nem tartozik a külön vagyonba…” – magyarázta az ügyvédnő.

A közös hitel az egyik legnagyobb buktató egy válásnál. Hogyan lehetne megoldani ezt a kérdést? 

„Az lehet egy megoldás, hogy visszatörlesztik még a házasság felbontása előtt a felvett hitelt és a maradék összegen osztoznak. Ez nem túl életszerű, hiszen azért veszik fel a hitelt, mert új, közös ingatlant szeretnének. Többségében az szokott lenni, hogy az egyik házastárs megváltja a másitól az ingatlannak a felét, tehát az ingatlanban marad az egyik házastárs a kiskorú gyermekkel…” – osztotta meg gondolatait a szakértő.

Az, hogy milyen házassági és vagyonjogi viszonyok vonatkoznak Tóth Gabira és Krausz Gáborra, azt nem tudni, az ügyvédnő meglátásai azonban hasznosak lehetnek mindazoknak, akik sejteni szeretnék, hogy mi történhet a hírességek háza táján a négy fal között.

(Borítókép: Tóth Gabi és Krausz Gábor. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)