A 44 éves színésznő már nem hasonlít a híres sorozatban alakított karakterére, de még mindig magába tudja bolondítani a férfiakat.

Kevesen vannak, akik még sosem hallottak a Doktor House-ról és ez nem is csoda, hiszen a sikeres sorozat 8 évadot és több mint 170 részt élt meg. A széria 2004-ben debütált a tengerentúlón, igaz, Magyarországra csak 20006-ban ért el.

A főszereplő fanyar humorú, szarkasztikus orvost, Doktor House-t Hugh Laurie formálta meg, akiért nem véletlenül rajongtak a sorozat nézői. Mellette azonban nagy figyelmet kapott dr. Allison Cameron is, akit Jennifer Morrison alakított.

Dr. Allison Cameron kedves, mégis kimért volt, ha különleges orvosi esetek felderítéséről volt szó. A sorozatbéli doktornő könnyedén hódította meg a férfiak szívét mind a sorozaton belül, mind a képernyők előtt.  

A sorozat már 11 éve véget ért és színésznő 44 éves lett idén, de semmit sem vesztett szépségéből.

Jennifer Morrison 11 évesen kezdte a karrierjét, amikor kisebb reklámokban szerepelt, majd később egyre nagyobb projektekben is feltűnt. A Dokor House-on túl sokan emlékezhetnek rá a Mr. és Mrs. Smith-ből, a Hetedik érzékből vagy a Dawson és a haverokból. A színésznő most megalapította saját produkciós irodáját az Apartment3c-t.

(Borítókép: Jennifer Morrison. Fotó: GettyImages)