Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Csuti boldogabb, mint valaha. Az üzletember barátnőjével, Sudár Biankával az Eiffel-torony tetején fotózkodott Párizsban. „Párizs fölött! Kábé a kis lelkem is ennyire a fellegekben jár, lassan egy éve!” – írta Csuti a bejegyzéshez.
  • Demi Moore megható üzenettel köszöntötte fel lányát Rumert és gratulált lányának gyermeke születéséhez. „Az életem megváltozott azon a napon, amikor megszülettél. Olyan mélységet, értelmet és célt hoztál a létezésembe, valamint a szeretet olyan megértését, amit addig nem ismertem. Most itt vagy, kicsikém, a saját babáddal, még nagyobb értelmet, varázslatot és szeretetet hozva mindannyiunk életébe” – írta Demi Moore.
  • Nyári Dia összefoglalta élményeit a Sziget Fesztiválról. Színész elmondta, hogy bár volt lehetősége a VIP-ben és a Mega VIP-ben is bulizni a legjobban azokat a koncerteket élvezte, ahol a küzdőtéren bulizhatott a tömeggel. „Lett új magyart kedvenc előadóm” – jegyezte meg sejtelmesen, azonban nem fedte fel, hogy ki az.
  • Dzsúdló kiélvezte a fellépésének minden percét. Az énekes a koncertje utáni hangulatról osztott meg fotókat közösségi oldalán. Nagy élményt jelentett a fiatal zenész számára, hogy felléphetett a Sziget nagyszínpadán, de láthatóan kifulladt a koncert végére.
  • Gattyán Lili ismét megmutatta gyönyörű alakját. A magyar szépség az elmúlt időszakban azzal került be a hírekbe, hogy lefényképezték, ahogy a Sárkányok háza egyik sztárjával, Matt Smith-el randizik.
  • Joe Jonas 34 éves lett és megadta a módját az ünneplésnek. A sztár éppen Bostonban koncertezett testvéreivel, amikor meglepték egy tortával. A 19 ezer fős közönség együtt énekelt a sztárnak.

(Borítókép: Joe Jonas. Fotó: GettyImages)