Hírösszefoglalónkban még: Csonka Andrásnál betelt a pohár, kettesben utazott el Ördög Nóra és Nánási Pál a Maldív-szigetekre.

Ponekker Virág

Ponekker Virág és lemezlovas férje, Ács Dániel kapcsolata gyors ütemben fejlődött az utóbbi időben, kevesebb mint két évvel az első gyermekük után megszületett a második is. A fiatal influenszernek a gyereknevelés mellett az énekesnői karrierje is beindult, de emellett sok energiáját és idejét fektette abba, hogy segítsen férjének kijönni a drogfüggőségéből. A férfi ennek ellenére nem becsülte meg a családját, és több nővel is szexuális jellegű tevékenységet folytatott és intim fotókat küldött magáról. 

A pletykák szerint azonban most újra találkozgatni kezdtek. 

A DJ egy árulkodó bejegyzést is megosztott. A négyen együtt mosolyognak a kamerába, amihez annyit írt: a Team, vagyis a csapat. 

Csonka András

A népszerű színészt nem könnyű utánozni, hiszen egyedi stílusa és megjelenése nem könnyen másolható. Ennek ellenére vannak, akik megpróbálkoznak ezzel és az online térben Csonka Andrásnak adják ki magukat, amiből az eredeti Csonka Bandinak már nagyon elege van. 

„Emberek, nem tudom, mi van a levegőben, de tele van az internet kamu Csonka András profilokkal. Az Instagramon és a Facebookon is. Megőrülök!” – fakadt ki a videójában, amelyben a követői figyelmét akarta felhívni, hogy ne dőljenek be a kamu profiloknak.

„Elkezdenek fölvenni kapcsolatot, elkezdenek kommunikálni a követőimmel. Elképesztő primitív stílusban. Abszolút látszik az első pillanatban, hogy ez valami Google-fordítóval, valami nyelvről lefordított, teljesen magyartalan. (…) És előbb-utóbb pénzt kérnek erre-arra”

– nyilatkozta a Tények Plusznak Csonka András.

Ördög Nóra és Nánási Pál

A többgyermekes házaspár nem sok időt tud együtt tölteni kettesben, pláne nem egy olyan festői helyen, mint a Maldív-szigetek, de Nánási 50. születésnapja alkalmából erre is sort kerítettek. Ördög Nóra tegnap büszkén osztotta meg, milyen nagyszerű ötletet tervelt ki a férje 50. születésnapjára: a műsorvezető elrabolta a kedvesét, és kettesben szöktek el az egzotikus üdülőhelyre, hogy fényűző környezetben ünnepeljenek.

(Borítókép: Férfi telefonozik, miközben a párja alszik. Illusztráció: Peter Cade/Getty)