Pénteki Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Paris Hilton megható, régi fényképekkel köszöntötte fel édesapját születésnapja alkalmából. „Te voltál a példaképem és a legnagyobb támogatóm az első nap óta” – írta a sztár.
  • Nagy Ervin házassági évfordulójáról emlékezett meg a közösségi oldalán. A színész két éve kötötte össze életét Borbély Alexandrával. Most a nagy napon készült fényképpel mutatta meg, hogy azóta sem változtak érzelmei.
  • Gelencsér Timi a közösségi oldalán jelentette be, hogy szemüveges lett. „Ismét szemüveges lettem. Mondanám, hogy ez a korral jár, de nekem már gyerekkoromban is kellett hordanom. A vizsgaidőszakok alatt kezdtem érezni, hogy a sok olvasásnál (főleg gépen) nagyon hamar elfárad a szemem és erőltetem” – írta a műsorvezető.
  • Milo ellátogatott a Budapest Parkba, hogy meghallgassa T.Danny-t. A Valmar egyik zenészének 24 óráig elérhető Instagram-történetéből kiderül, hogy nem is akárkik társaságában élvezte a koncertet. Milo a BSW rapperével, Gabennel és L.L. Juniorral bulizta végig az estét.
  • „Utolsó nap az irodában” – írta Dallos Bogi bejegyzésében utalva arra, hogy véget ért a Celeb Randi című műsorának első évada. Az énekesnőnek pont jókor fog jönni a szünet, ugyanis hamarosan megszületik első gyermeke.
  • Bódi Sylvitől nem áll messze az, hogy megmutassa alakját, de az elmúlt időszakban nem volt arra példa, hogy teljesen ruha nélkül álljon kamera elé. A gyönyörű debrecei modell még mindig elképesztő formában van.
  • Krausz Gábor 24 óráig elérhető Instagram-történetében osztott meg egy videót az edzéséről. A konditermi klip alatt Alle száma szólt. „Leszarom, nincsen gond, építem az életem. Leszarom, minden jó, mert az égiek velem” – hallható a szöveg. A séf láthatóan próbálja magát túltenni a történteken, de valószínűleg nem veszi annyira félvárról a válást, mint ahogy az lejön Alle szövegéből, ugyanis nemrég egy barátja azt nyilatkozta, hogy „nagyon megviseli az egész történet” a séfet.

(Borítókép: Tóth Gabi és Krausz Gábor. Fotó: Papajcsik Péter/Index)