Az ismert modell, Laky Zsuzsi sosem volt rest megmutatni szépségét a nagyvilágnak, de most egy különösen bátor fotózással lepte meg rajongóit. A gyönyörű celeb nemcsak hogy ledobta az elmúlt időszakban felhalmozódott 8 kilót, hanem egyben a textilt is.

Sydney van den Bosch

Mindenki kedvenc Szerencselánya, Sydney van den Bosch hatalmas meglepetéssel rukkolt elő: újra iskolapadba ül! Nem, nem tévedés! A csinos híresség 27 évesen úgy döntött, hogy beleveti magát a kommunikáció és médiatudomány rejtelmeibe. És ha már az iskolaévek, Sydney még a gólyatáborba is benevez, készen állva az új barátságokra.

De mi hozta meg a döntését? A válasz egyszerűbb, mint gondolnánk! A sztárt nem más, mint szeretett nagymamája győzte meg az új kihívásról.

Tíz éve hallgatom tőle, hogy márpedig mindenkinek van egyetemi végzettsége, úgyhogy neked is legyen!”

– mondta el Sydney a Mokka műsorvezetőinek. Azt is hozzátette, hogy bár nem tudja, mi vár rá a jövőben, de biztos benne, hogy mindig van mit tanulni.

Istenes László pedig nem hagyta szó nélkül a döntést, és viccesen megjegyezte, hogy Sydney a képzéssel akár Iszak Eszti székére is pályázhat. 

Gelencsér Tímea

Miközben sokan egyszerűen divatként tekintenek a szemüvegre, Gelencsér Tímea életében ez a kiegészítő sokkal többet jelent. A Dancing with the Stars riportere a Mokka reggeli műsorában osztotta meg személyes történetét, amely mögött mélyebb emlékek rejlenek.

Tímea elmesélte, hogy gyermekkorában a sport miatt hagyta el a szemüveget. Az edzéseken levette, és úgy érezte, a folyamatos fizikai terhelés megerősítette a szemét. Azonban, ami mellett nem lehetett elsiklani, az a gyermekkori csúfolódások:

Nyilván az ember kap bántást, főleg gyerekként..."

De miért kezdte el újra használni a szemüvegét? Az ok egyszerű: visszatért az iskolapadba, és érezte, hogy szeme hamarabb elfárad. A terhelés miatt egyre többet fájt a feje és lassabban is haladt a tananyaggal, ezért úgy döntött, újra szemüveget visel.

Laky Zsuzsi

Az ismert modell, sosem volt rest megmutatni szépségét a nagyvilágnak, de most egy különösen bátor fotózással lepte meg rajongóit. A gyönyörű celeb nemcsak az elmúlt időszakban felhalmozódott 8 kilót, hanem egyben a textilt is ledobta magáról. 

Zsuzsi elképesztő fogyásának titka egy újító, anyagcserét fokozó és étvágycsökkentő módszer. Míg korábban a modell nehezen talált magának megfelelő módszert a súlycsökkenésre és a zsírpárnák egyre nőttek, most végre rátalált a megoldásra, és nem csak egészségét, de régi alakját is visszanyerte. 

A megújult Zsuzsi a kamera előtt Horváth Anna tervező merész fehérnemű darabjaiban mutatta meg tökéletesített idomait, és hát, mit mondjunk? A látvány magáért beszél!

(Borítókép: Laky Zsuzsi. Fotó: Index)