Hírösszefoglalónkban még: Tóth Andi a lábait is széttetováltatta, Zoltán Erika már unokázna.

Tóth Gabi

Az énekesnő és férje válásáról már megannyi cikk született, azonban most egy fotó tartja lázban az érdeklődőket. A Redditre került ki egy lesifotó a válófélben lévő énekesnőről és a lehetséges új párjáról, Papp Máté Bencéről. A kép Rovinjban készült a tengerparton és a szemtanúk szerint egyértelműen látszott, hogy szerelmes párként andalognak a festői környezetben. 

Tóth Gabi meg új barátja Mátéka Rovinjban nyaralnak épp. Máté szülei is mentek velük és végig egymás karjaiban feküdtek a napozóágyon

– írta egy szemtanú.

A fotó ide kattintva látható.

Tóth Andi

Nyílt titok, hogy Tóth Andi a tetkók szerelmese, így nem csoda, hogy nemrég a nyakát is kivarratta, amelyen „she is art” felirat olvasható – írja a Blikk. Az extravagáns énekesnő a lábait sem hagyta sokáig üresen: legújabb Instagram-posztjába több fotót is kirakott, amelyeken jól látható, hogy a lábain új tetoválások díszelegnek.

A két sípcsontján egy kard és egy szív található, valamint egy „welcome to my mind”, azaz „üdvözöllek az elmémben” felirat, valamint a combján is helyet kapott további két tetkó.

Zoltán Erika

A 61 éves énekesnő nem tagadja, hogy már szívesen babázna ismét, noha immár nem saját maga szeretne gyereket, sokkal inkább az unokákat dajkálná. A lányának már 5 éve komoly párkapcsolata van és noha Zoé még a szüleivel él, de a kedvesével már tervezik a közös életüket. 

„Be kell valljam, hogy én nagyon is el tudom magam képzelni nagymamaként. Persze nem sürgetem a fiatalokat, de már egyre gyakrabban játszom el a gondolattal, hogy az unokám, vagy unokáim a lábam körül szaladgálnak” – árulta el a Metropolnak Zoltán Erika, aki arról is beszélt, hogy milyen nagymamaként képzeli el magát. 

„Az a nagymama leszek, akitől nem kell soha elnézést kérni semmiért, akinek hirtelen helyzetben is lehet szólni. Hozzám majd bejelentés nélkül is lehet hozni az apróságot, akinek persze mindent megengedek majd, és ha tehetem, jól elrontom” – mondta nevetve az énekesnő.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Velvet)