A Santa Barbara-i, tengerparti ingatlant a pár az „otthontól távoli otthonnak” szokta nevezni. Most a hírességek rajongói is kipróbálhatták ezt a lenyűgöző lakást.

Feltette az Airbnb-re tengerparti vendégházát Mila Kunis és Ashton Kutcher. Egy szerencsés négyfő csoport pedig ingyen élvezhette az otthon nyújtotta kényelmet és az óceánra nyúló kilátást, sőt még az utazásukat is állta a sztárpár.

A szerencsés rajongók augusztus 19-én érkeztek meg a vendégházba, ahol Ashton Kutcher és Mila Kunis várta őket, akik gondoskodtak ételekről is a csapatnak, majd megmutatták, hogy merre találhatóak a közeli túraútvonalak – írja a Robb Report.

A három hálószobás vendégházban meg találhatóak voltak az alapvető felszerelések, mint a törölközők, szappanok és ágyneműk, de hajszárítót és sampont nem biztosított a pár, igaz, ez a rajongókat valószínűleg nem zavarta. A teraszon egy grill és egy pezsgőfürdő várta az üdülni érkezőket.

A vendégek 0 forintért foglalhatták le a szállást a Kutcher-Kunis házban, de a pár felajánlásért cserébe az Airbnb adományt küld a Thornnak, annak a szervezetnek, amelyet Ashton Kutcher és Demi Moore alapított.

A Thorn 2012-ben jött létre azért, hogy küzdjön a gyermekek szexuális zaklatása ellen. Megalakulása óta több mint 5000 adományozóval és több mint 70 szervezettel és vállalattal dolgozott együtt céljai elérése érdekében.

Az otthonról készült fotókat ITT nézheti meg.

(Robb Report)

(Borítókép: Mila Kunis és Ashton Kutcher. Fotó: Getty Images)