A magyar celebvilág sztárpárjai: szenvedélyes szerelmek, fájdalmas válások, és akik azt követően már máshol keresik a boldogságukat – ismerje meg, kikről szólnak most a legfrissebb hírek!

Tóth Gabi és Krausz Gábor

A válás híre megrázta a rajongókat, de Tóth Gabi már nem néz vissza. A közösségi médiában sem titkolózik: új kedvese, Papp Máté Bence, a Fricska Táncegyüttes egyik tagja mellett látjuk boldogan. Egy friss fotón éppen egy jászsági fesztiválon láthatók, ahol még Pócs János dinnyészetét is felkeresték. A romantikus kaland nem állt meg itt: nemrégiben a horvátországi Rovinjban napoztak a strandon, és élvezik a nyár utolsó napsugarait.

Mi van Krausz Gáborral? A közös gyermekük gondozásával tölti napjait, míg Gabi a nyári kalandokban merül el. Gábor az edzőteremben és munkájában keresi a lelki békét, remélve, hogy így gyógyulnak a válás okozta sebek.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Amikor a nagyközönség megtudta Tápai Szabina és Kucsera Gábor szakítását, sokan megrökönyödtek. Tíz év házasság és három közös gyermek után a pár útjai különváltak, és bár a múltban voltak viharos időszakok, Szabina a Story Magazinnak elmondta:

Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig türelmes voltam, de rá kellett jönnöm, hogy ez köztünk nem működik."

A válás hírére sokan azt gondolták, hogy a kapcsolatuk örökre megszakad, de úgy tűnik, az egykori álompár képes volt rendezni a viszonyát.

Egy közeli ismerősük a Ripostnak nyilatkozva elmondta:

"Jóban maradtak. Nyilván a három gyönyörű gyermek köti össze őket, akiknek boldog családi hátteret akarnak biztosítani. Jelenleg inkább egy baráti kapcsolatban vannak, de az idő eldönti, mi lesz ebből a jövőben."

Kollányi Zsuzsi és Attila

Kollányi Zsuzsi, az ismert énekesnő, közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, hogy férjével elválnak. Az évek során felhalmozódott nehézségek és kihívások vezettek a döntésig, de mindketten úgy határoztak, hogy baráti alapon, közös gyermekeik érdekében továbbra is együttműködnek.

Az élet azonban nem áll meg, és Kollányi Zsuzsi újra rátalált a szerelemre. Partneréül Bóza Rolandot választotta, aki A Konyhafőnök című műsor győzteseként vált ismertté. Mindkettőjüknek nemrégiben ért véget a házassága, így most egymás mellett támogatva kezdhetnek új életbe.

Ezt a friss kapcsolatot egy közelmúltbeli rendezvényen mutatták be a nagyközönségnek, ahol nem titkolták érzéseiket. Egy névtelen szemtanú a Blikknek így írta le a látottakat:

Olyanok voltak, mint két szerelmes tinédzser. Egymás mellett ragyogtak, és láthatóan boldogok voltak együtt."

Peller Anna és Lukács Miki

Peller Anna és Lukács Miklós, 14 év házasság után döntöttek a szakítás mellett. Ezt a hírt a közösségi oldalukon keresztül osztották meg a nagyközönséggel egy videóban. A bejelentés során kihangsúlyozták, hogy bár már nem úgy szeretik egymást, mint a kezdetekben, a köztük lévő érzés ma már inkább testvéri. Annak ellenére, hogy sok mindent megpróbáltak a kapcsolatuk életben tartása érdekében - beleértve a párterápiát is - végül úgy érezték, a legjobb döntés, ha külön folytatják.

Lukács Miklós az elmúlt évekről így nyilatkozott:

„Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket.”

Miklós azóta az  RTL Celebrandi műsorában keresi a szerelmet, Peller Anna a hot! magazinnak nyilatkozva elárulta: „Előre nézek, nem hátra, csak a jövő érdekel. Elrendeztünk mindent egymással, nem vagyunk haragban.”

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

Egy éve tart a válóperük, de törekednek az egyességre, különösen a gyermekük érdekében.

Mi egyességre törekszünk Kingával...”

– mondta a zenész a TV2-nek.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga 2022 decemberében jelentették be, hogy külön utakon folytatják. A válás okairól nem nyilatkoztak, és minden jele arra mutatott, hogy csendben szeretnék lezárni ezt a fejezetet. Ezt azonban bonyolította, hogy 2022 nyarán Junior elárulta, új kapcsolatba kezdett Dárdai Blankával.

A Bors egy, a párhoz közelálló forrásból úgy értesült, hogy a vagyonmegosztás mellett a közös kislányuk felügyeletéért is harcot indítanak. Egy közeli barát a Borsnak azt nyilatkozta:

Junior kérése az volt, hogy hétfőtől csütörtökig lehessen nála a kicsi."

Junior a Frizbi TV YouTube-csatornáján Hajdú Péternek nyilatkozva a szakításról és a jelenlegi kapcsolati állapotáról beszélt:

„Jelenleg nem vagyunk együtt Blankával, van egy kis mosolyszünet közöttünk. Meglátjuk, mi lesz a vége. Az is lehet, hogy végleg véget ért közöttünk minden, de az is lehet, hogy nem.”

2023 májusában azonban új fordulatot vett a történet. Úgy tűnik, L.L. Junior és Dárdai Blanka kibékültek, mivel a Bors egy szemtanú beszámolója alapján meghitt hangulatban reggeliztek együtt, és később egy nyilvános eseményen is együtt jelentek meg.

Király Viktor és Virág Anita

2020-ban egy romantikus balatonfüredi szállodában mondta ki a boldogító igent Király Viktor és Király-Virág Anita. Az esküvőjük titokban és nagyboldogságban zajlott, és nem sokkal később a babavárás örömhírét is megtudtuk.

Azonban a boldogság nem tartott sokáig. Már az esküvőt követő években megindultak a pletykák a kapcsolati problémáikról. A közeli források és hírek alapján úgy tűnik, a kapcsolatukban felmerülő gondok egyik fő oka Anita részéről jelentkezett:

Anita nem igazán tudott beilleszkedni a családba, inkább a saját szüleit preferálta azután is, hogy édesanya lett”

– árulta el a család egyik közeli barátja.

Idén nyáron már  arról szóltak a hírek, hogy a házaspár drámája már hónapok óta húzódik.

Közösségi oldalaikon számos árulkodó jel utal arra, hogy a kapcsolatuk komoly válságban van. Ráadásul Anita Viktor nélkül utazott Ciprusra, ahol jól érezte magát, és úgy tűnik, egy harmadik személy is velük tartott. Ennek kapcsán sok sejtelmes üzenet és fotó került nyilvánosságra, amelyek közül nem tudni, ki készített.

Horváth Éva egyik fotó alá írta:

Én a fotósra is kíváncsi lennék, nagyon menő! Anya persze bomba!"

Egy elpiruló emoji, mosoly és egy puszilás jelzi Király-Virág Anita válaszát, ami arra utal, hogy Horváth Éva és Anita között bizalmas kapcsolat alakult ki, és Éva olyasmit tudhat Anitáról, amit mások nem.

(Borítókép: Kucsera Gábor és Tápai Szabina. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)