Hírösszefoglalónkban még: Varga Viktornak hosszú évek munkája veszett kárba, Rácz Jenő látványosan lefogyott.

Rácz Jenő és Fördős Zé

A Konyhafőnök első adásában kiderült, hogy az egyik versenyző, Pintér Vivien két zsűritaggal, Rácz Jenővel és Fördős Zével is randizott már korábban – számolt be a Blikk. A versenyző a bulvárlapnak mesélt a két hírességgel való találkozásáról. 

„Annak idején én jelöltem be a Facebookon Zét, ám végül ő írt rám. Hosszú ideig beszélgettünk, mielőtt az első találkozásra sor került volna, ugyanis nagyon elfoglalt volt, és gyakran az utolsó pillanatban mondta vissza a találkozókat. Végül egy gasztronómiai rendezvényen futottunk össze, s végre személyesen is sikerült megismerkednünk. Ezt követően volt még egy rövid randink, ám a harmadik találkozónkon sikerült igazán közel kerülni egymáshoz” – mondta Vivien, akinek később csalódnia kellett a Streetkitchen tulajdonosában. 

„A nála töltött randi után Zé lelkesnek tűnt. Azt mondta, szeretné, ha komolyabb irányt venne az ismerkedésünk, ami jólesett és őszintén szólva kicsit bele is éltem magam abba, hogy ebből még lehet valami. Ám ez összesen két hétig tartott,

amikor arra került a sor, hogy egyeztessük a következő randinkat, egy szó nélkül eltűnt és soha többé nem írt vissza.

Igazán rossz érzés volt, főleg mert korábban elmondtam neki, mennyire érzékeny lány vagyok és milyen fontos számomra az őszinteség. Sajnos, épp ezt nem tudta megadni nekem” – fejtette ki, hogy mi lett a randizgatás vége Vivien. Erről Fördős Zé-t is megkereste a Blikk, aki így reagált:

„Évekkel ezelőtt valóban találkoztunk, és nagyon sajnálom, hogy nem zártuk le rendesen a történetet, de a stúdióban megpróbálom majd valahogy jóvá tenni a történteket” – fogalmazott Zé.

Vivien azonban nemcsak vele, hanem Rácz Jenővel is eltöltött egy görbe estét, de végül ebből sem lett semmi hosszútávú.

„Szintén a Facebookon ismerkedtünk meg, majd hamar eljutottunk az első találkozóig, de nem volt meg kettőnk között a szikra, még egy csók sem csattant el köztünk. Végül a második találkozón abban maradtunk, nem folytatjuk az ismerkedést. Számomra ez pozitív volt, Jenő végtelenül kulturáltan és korrekten viselkedett, jó érzésekkel gondolok rá” – mesélte Vivien.

Varga Viktor

Le kellett bontani Varga Viktor házának a felső szintjét, amin már hosszú évek óta dolgozott – írja a Blikk. A zenész három éve kezdte el építeni saját házát édesapja segítségével, de a napokban kiderült, hogy gond van: a tetőtér szerkezete teljesen tönkrement.

„Egy ideje megkeresett egy mester azzal, hogy besegítene a házam építésébe. Ő hívta fel a figyelmemet arra, hogy az ideiglenes tető és a felső szint gerendái teljesen tönkrementek, mivel nem volt alapos a szigetelés, és túl sokáig vizesedtek. Ezért a felső két szintet teljesen le kellett bontani, ami nagyon szomorúvá tesz” – árulta el a történtekről az énekes, aki igyekszik túltenni magát a dolgon. 

Fura érzés, amikor az ember évekig dolgozik valamin, aztán le kell bontani. Azonban megpróbálom elfogadni a történteket, hiszen ami épül, az pusztul is.

Rácz Jenő

Februárban még 91 kilót mutatott a mérleg Rácz Jenő alatt, azonban a sztárséf ismét fogyókúrába kezdett. A sztárséf heti ötször két órát edz személyi edzővel, aminek meg is lett az eredménye: február óta 13 kilogrammot fogyott, friss fotóján pedig mindez látványos is. 

(Borítókép: Fördős Zé. Fotó: Velvet)