Ha van olyan sztár, aki képes felborzolni az internetet, az kétségkívül Salma Hayek. A hamarosan 56. születésnapját ünneplő színésznő egy igazán pikáns fotóval lepte meg rajongóit, ahol egy átlátszó ruha alatt egy rózsaszín bikini díszeleg rajta. Ezt látva könnyen mondhatjuk: Salma Hayek valóban a világ egyik legdögösebb 50 feletti nője.

Az átlátszó ruha tökéletesen hangsúlyozta Hayek lenyűgöző alakját, melyet élénk rózsaszín és zöld árnyalatokkal díszítettek. A ruha alatt viselt bikini harmonikusan illett hozzá. A képen a színésznőt Mexikóban, szülőföldjén láthatjuk, miközben egy koktélt kortyolgat.

Hayek természetes sminket választott, ami gyönyörűen emelte ki az arcát, haját pedig laza hullámokban viselte. A kommentelők természetesen nem bírták visszatartani magukat:

Forróbb, mint a nap, amely előtt áll."

– írta egyikük.

És ha ez még nem lenne elég, nem sokkal később Salma egy másik fotót is megosztott a rajongóival. Ezen a képen egy apró fekete melltartót visel, amit egy laza, fehér cargo nadrággal kombinált. A fotón pózol a naplementében, lovon, mutatva hihetetlen hasizmát.

Ezek a képek is bizonyítják, hogy Salma Hayek korát meghazudtoló formában van és a természetesség híve. A rajongók pedig nem győznek betelni vele. Az biztos, hogy Hayek még sokáig a középpontban marad!

(Borítókép: Salma Hayek. Fotó: Getty Images)