Az énekesnőnek nagy traumát okozott az, hogy régebben sokan támadták alakja miatt, így azt érezte, nem fog majd jól kinézni esküvői ruhájában.

A hétvégén házasodott össze Tóth Vera és Pauli Zoltán. Az énekesnő az esküvőre készülve sokat aggódott azon, hogy hogyan fog majd festeni esküvői ruhájában, mivel évek óta küzd a súlyát érintő kritikákkal.

Amikor évek óta a testeddel küzdesz, lefogysz, próbálod tartani és az egész életed arról szól, hogy egyes újságok szerint ronda és kövér vagy, ezt pedig megkapod a környezetedtől is, az trauma, trauma, trauma”

– nyilatkozta az énekesnő a Secretstoriesbydaalarna magazinnak.

Végül azonban feleslegesnek bizonyult az aggodalom, ugyanis nagyon tetszett Tóth Verának, amit a tükörben látott az első ruhapróbán.

„Amikor megláttam magam az első ruhapróbán, majdnem elsírtam magam. Attól rettegtem, hogy fogok kinézni egy hatalmas, világos esküvői ruhában.

Amikor megláttam magam (pedig akkor még pár kilóval több is voltam), azt éreztem, hogy én is tudok szép lenni”

– fogalmazta meg az énekesnő.

Tóth Vera elmesélte, hogy a ruhapróbák alatt sok gátlását is sikerült levetkőzni a biztonságos környezetnek köszönhetően.

„Ott álltam fehérneműben, ami alapvetően nem lenne komfortos, még otthon sem csinálok ilyet, de ott biztonságban éreztem magamat. Ez az egész ruhakészítési folyamat levetette velem egy csomó gátlásomat” – magyarázta és hozzátette, hogy rá kellett döbbennie, hogy a testével kapcsolatos negatív gondolatok valójában csak az ő fejében léteztek.

(Secretstoriesbydaalarna)

(Borítókép: Tóth Vera. Fotó: Trenka Attila/Index)