Ha valaki nem hiszi, hát álljon meg egy pillanatra! Uri Geller, a világhírű kanálhajlító, most azt állítja, hogy nem sokáig kell már várni az idegenek érkezésére! És ha azt gondolja, hogy ez a bejelentés nem nevezhető fontosnak, téved! Uri szerint az érkezésük olyan hatással lesz ránk, mintha előkerült volna a frigyláda.

Geller fiatal kora óta érdeklődik a földönkívüliek iránt. Egy izraeli ufó-észlelés inspirálta ezen az úton. Aztán a kanálhajlító mágus számtalan alkalommal állította, hogy látott olyan rejtett NASA-bázist, ahol földönkívüli lények maradványait őrizték.

Most, a Mirrornak adott interjújában Geller még durvább információkat osztott meg. Úgy gondolja, hogy az elkövetkező 10-20 évben várhatjuk az eljövetelüket.

Nem kell invázióra számítani. De azért készüljünk fel, mert ha akarnák, könnyedén végezhetnének velünk.”

Egy valamit már biztosan tud: az idegenek nem egy rejtett helyen fognak leszállni.

Remélem, olyan helyen landolnak, mint a Fehér Ház gyepe, vagy az Eiffel-torony„

– mondta.

A hírek szerint David Grusch, a múlt hónapban egy kongresszusi meghallgatáson, állította, hogy az USA birtokol ép és részben ép idegen járműveket. Geller megnyugtatott mindenkit:

Ne féljünk tőlük!„

De mi az idegenek célja? Nos, Geller szerint a bolygónkat akarják megmenteni, méghozzá, tőlünk. Attól tartanak, hogy megnyomjuk a piros gombot. Nem szeretnének atomháborút látni.

Hogy mennyire erősek ezek az idegenek? Geller úgy véli, hogy technológiájuk messze felülmúlja a miénket. Ha rossz szándékuk lenne, már rég uralnák a Földet.

Állítása szerint a földönkívüliek már korábban is kapcsolatba léptek az emberiséggel. Először Wernher von Braun mutatta be neki a bizonyítékokat – egy titkos NASA létesítményben, ahol idegen lények holttesteit tárolták.

Uri Geller állításai sokak számára elképesztőek, ha igaznak bizonyulnak, a világ soha többé nem lesz ugyanaz. Vajon készen állunk az idegenek fogadtatására? Vagy az egész csak egy nagy kanálhajlító trükk? A jövő majd eldönti!

(Borítókép: Uri Geller. Fotó: Getty Images)