Szabó Zsófi hosszú ideje nem ismeretlen azok számára, akik rendszeresen követik a hazai celebhíreket. Ám most nem a szerelmi élete miatt került a figyelem középpontjába, hanem az új autója miatt.

Szabó Zsófi új luxusautója önmagában nagy port nem kavart. Az internet népét viszont valami egészen más idegesítette fel: a helyszín, ahol az autójával pózolt – egy panelház előtt.

A közösségi média népe nem kímélte a megjegyzéseket. Egy hozzászóló megjegyezte: 

„Nem kötekedés… De a panel háttér nem a legideálisabb, ha egy luxusautót reklámoz az ember lánya...”. 

Egy másik kommentelő pedig így fogalmazott:

Szabó Zsófin röhög az Instagram, mert kapott egy luxus autót.”

Míg egy harmadik hozzászólásban olvasható: „Kit érdekel, kitől mit kapott, legyen meg az álma, teljesüljön minden vágya, ha már ilyen luxus autót kapott luxus embertől.”

Bár a kommentárok között több negatív hangvételű is akadt, Szabó Zsófi mellett is sokan kiálltak. Sokan értetlenül álltak a helyzet előtt, és nem értették, miért fontos, hol készül a kép.

A lényegi kérdés azonban ennél mélyebb. Szüksége van-e Szabó Zsófinak egy gazdag férfira a luxus élethez? Az RTL-től kapott jövedelme és a számtalan reklámajánlat alapján egyértelműen nem.

Míg sokan az anyagiakon pörögnek, Zsófi egy közelmúltbeli interjúban a családjával kapcsolatos érzelmeiről beszélt, elmondva, mennyire fájó, hogy nem sikerült egybe tartani a családját, de hozzátette, a volt férje iránt érzett szeretet és tisztelet továbbra is erős.

Ami azonban biztos, hogy Szabó Zsófi élete, döntései és a körülötte lévő világ továbbra is sokak számára érdekes marad.

(Borítókép: Szabó Zsófi. Fotó: Németh Kata/Index)