A hírességek gyakran kénytelenek mesélni magánéletükről, hogy fenntartsák a rajongók érdeklődését, de pechükre rengeteg ex és szerető is megteszi ugyanezt. Íme 5 sztár, aki állítólag borzasztó az ágyban.

Eminem

Marshall Bruce Mathers, azaz Eminem szerencsétlenségére volt felesége, Kim Mathers részletesen mesélt a rapper hiányos teljesítményéről az ágyban.

Az exfeleség gyakran panaszkodott arra, hogy Eminemnek rossz az „adottsága”, de nem ez volt a legdurvább kritikája.

„Ha le akarsz feküdni Marshall-lal, mindenképp legyen nálad egy kis kék pirula, mert különben nem működik” – jelentette ki egy interjúban.

„Kár, hogy én továbbléptem, Kim pedig nem” – reagálta a vádakra Eminem.

Drake

Drake-ért teljesen odáig vannak a nők, köztük olyan hírességek is, mint Jennifer Lopez és Rihanna. Azonban Drake egyik volt barátnője, Cyn Santana modell szerint azonban a kanadai rapper egyáltalán nem olyan izgalmas az ágyban.

Santana azt nyilatkozta, hogy a rapper „adottsága” nem túl lenyűgöző és rendkívül önző volt az ágyban. Ráadásul a modell mellett több másik személyes tapasztalattal rendelkező hölgy is megerősítette, hogy azt szereti a rapper, hogyha „a hátsó bejáraton” keresztül foglalkoznak vele a nők.

Angelina Jolie

Angelina Jolie korábban kalandvágyó szerető hírében állt, részben azért, mert egyszer egy díjátadó ünnepségre menet egy limuzinban szexelt volt férjével, Billy Bob Thorntonnal. Úgy tűnik, ez az izgalom nem tartott sokáig Thorntonnak, aki válásuk után azt nyilatkozta, hogy néha a világ legszexibb nőjével is olyan a szex, mintha „simán a kanapéjával csinálná az ember”.

Természetesen lehet, hogy Thornton általánosságban beszélt, azonban pont amíg együtt voltak, akkor választották meg a színésznőt a világ legszexibb nőjének olyan lapok, mint az FHM, az Esquire vagy az Empire.

Ben Affleck

A színészről Jennifer Lopez mesélt egyszer Andy Cohen műsorában, a Watch What Happens Live-ban, még ha csak áttételesen is.

Az énekesnőt a műsorvezető a legjobb és legrosszabb élményeiről kérdezte. Jennifer Lopez kifejtette, hogy a legjobb estéit a zeneipar épviselőinek, táncosoknak és énekeseknek köszönheti, viszont a színészekkel vannak a legrosszabb tapasztalatai.

Miután a híresebb szerelmei közül Affleck volt egyedül színész, nem volt nehéz kitalálni, hogy ezzel a megjegyzéssel elsősorban őt minősítette.

Madonna

A már 62 éves énekesnő a válása óta több fiatal férfival is randizott, amúgy pedig a munkássága is jelentős mértékben épített a szexualitásra, főleg a kilencvenes években, így sokan gondolhatják, hogy az énekesnő elképesztő lehet az ágyban, azonban volt férje másképpen nyilatkozott.

Guy Ritchie arra panaszkodott, hogy Madonna túl nagy hangsúlyt fektet a teste karbantartására. Ez abban merült ki az exférj szerint, hogy a napi 4 órányi edzés mellett másfél évig nem volt ideje és energiája arra, hogy lefeküdjön a férjével. Ráadásul Guy Ritchie szerint, akkor sem volt jobb az, amikor mégis összebújtak, mert olyan volt, mintha „egy darab porcot” ölelgetett volna.

(Borítókép: Drake. Fotó: GettyImages)