Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Újabb luxusórát villantott Rácz Jenő. A séf felesége, Rácz-Gyuricza Dóra Instagrammon jelentkezett be egy fotóval, amin rajta volt kislányuk, Dallos Bogi és Puskás Peti is. Az internetezőket azonban nem az érdekelte, hogy mit csinál közösen a két sztárpár, hanem az, hogy milyen új óra látható Rácz Jenő kezén. A képen egy Hublot Spirit of Big Bang aranyóra látható gyémántberakással, melynek értéke 20 millió forint is lehet.
  • Jennifer Lopez férjét, Ben Afflecket köszöntötte házassági évfordulójuk alkalmából. A két sztár tavaly kötötte össze életét, úgyhogy ez az idei az első házasságiévfordulójuk, így érthető, hogy ez különösen fontos az énekesnőnek.
  • Pápai Joci fiáról osztott meg fotót követői örömére. „Az én legnagyobb bajnokom! Mindig melletted leszek…” – írta a zenész a fotó mellé, amin a fia teniszezik.
  • Paris Hilton Demi Lovatot köszöntötte születésnapja alkalmából rengeteg közös fotóval. A zenészek jó viszonyát mi sem mutatja jobban, hogy Demi Lovato úgy köszönte meg, hogy közben nővérének nevezte Paris Hiltont.
  • Tóth Gabi ismét lányával közösen jelentkezett be közösségi oldalán. A fotó mellé Szabó Balázs Bandájának egy dalából idézett és a szöveg egyértelműen utal a jelenlegi helyzetre: „Fönn van az életem egy fa tetején, senkinek le nem hozom, Csak maradok tisztelettel ott köpködve fűmagot, Aztán reggelre kikel a rét és talpam alá feszül, Az élettel együtt csak te meg én hármasban fészkelünk…”. A fotó egyértelműen Tóth Vera esküvőjén készült még, hiszen az utóbbi időben Hannaróza édesapjánál Krausz Gábornál lakik. A követői valószínűleg nem értékelték az újabb bejegyzést, ugyanis Tóth Gabi letiltotta a kommenteket a fotó alatt.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)