Tóth Vera az oltár előtt mondta ki a "igen"-t, de összeköltözni mégsem szeretne férjével: vajon mi áll a döntés mögött, és mit tanulhatunk belőle Tóth Gabi válásának fényében?

Dancs Annamari 

Dancs Annamari és fiuk, Ádám, egyaránt izgatottan várják a szeptembert, amikor is a fiú elkezdi az első osztályt. Annamari elmondta, hogy a készülődés során sokat beszélgetnek az iskolai életről, és úgy látja, gyermekét rendkívül pozitívan tölti el az új kihívás. A színésznő saját iskolai élményeihez képest sok minden változott, így számára is újdonságokat tartogat ez az időszak. Az iskolai közösséghez való csatlakozás sem okoz gondot a gyereknek.

Hamar barátkozik, és életre szóló barátságokat tud kötni”

– mondta büszkén Dancs Annamari.

A család jó dolgokat hallott az iskoláról, így mindketten örömmel várják a kezdést. Az édesanya elárulta, nehezen hiszi el, milyen gyorsan nőttek fel ezek az évek: 

„Ez egy olyan folyamat lesz, amikor a gyerekkel együtt újratanulunk mindent. Újdonság lesz ez a korszak.”

Nyári Darinka 

Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt kislányukkal, Zoéval a Mokka műsorba látogattak, ahol nem csak a családi titkokról esett szó, de elkészítették reggelijüket is a műsorvezetőknek. A nézők megtudhatták, hogy Zoé mindent szívesen megkóstol és aktívan segít a konyhában.

A család egy erdélyi kiruccanásról is beszámolt. Érdekességként felmerült, hogy Zoé iskolát váltott, és az ötödik osztályt már egy új helyen kezdi el, ahol jobban kamatoztathatja képességeit. Barátai már vannak, és több tantárgyat is kedvel, így az iskolai kihívások nem okoznak számára problémát.

A műsor során Nyári Darinka fogyása is szóba került. Nyári Darinka elmondta, hogy az új életmódnak és a kevesebb szénhidrát fogyasztásának köszönhetően sikerült lefogynia. Férje, Kiss Ernő Zsolt büszkén és örömmel néz a megújult feleségére. A pozitív változást a családban Zoé is átvette, és most már sokat mozognak együtt.

Tóth Vera

Tóth Vera és szerelme, Zoltán, mesébe illő esküvőt tartottak, melynek helyszínét az eső miatt három nappal az esemény előtt változtatniuk kellett. A kihívások ellenére az énekesnő nem keseredett el:

„Nem bánom, ez a nagy nap legyen olyan, amilyennek kell lennie…”. A ceremónia tökéletesen sikerült és az ünnepség a végén igazán felszabadulttá vált.

A házaspár hivatalosan nem költözik össze, így gyakorlatilag két otthonuk lesz. Bár mindketten gyermeket szeretnének, de ha az élet nem adja meg nekik ezt a lehetőséget, akkor Vera érzelmesen bevallotta, Tóth Gabi lánya, Hannaróza is ott van nekik. 

Vera elárulta, hogy mélyen hisz abban, hogy találkozásuk Zolival sorsszerű volt:

Mély, zsigeri érzésem, hogy ő az igazi. De lehet, hogy tíz év múlva kiábrándulunk egymásból…”.

(Borítókép: Tóth Vera. Fotó: Trenka Attila/Index)