Csordás Tibor megrázó vallomása! Megtudhatja, miért döntöttek úgy, hogy lemondanak a gyermekvállalásról, és hogyan került emiatt alkotói válságba. Egy érzékeny és mélyen emberi történet az ismert énekestől.

Britney Spears

Az a hír járja, hogy az énekesnő nem csupán megcsalta, de rendszeresen és fizikailag is bántalmazta férjét, akivel alig egy éve között házasságot. Helyzetén nem segített a közösségi médiában megjelent videók sem, amin férfiak nyaldossák a testét. 

Sokan úgy vélik, Britney Spearsnek elment a józan esze. Az utóbbi években már nem is a zenei karrierje kapcsán kerül a címlapokra, leginkább botrányai miatt áll a rivaldafényben. Dr. Csonka Andrea Eszter pszichoterapeuta most elárulta, mi állhat a történtek hátterében. A szakértő véleménye szerint az énekesnő komoly mentális nehézségekkel küzdhet.

Köllő Babett 

Sokan ismerik Köllő Babettet a képernyőről, de kevesen tudják, hogy a színésznő és lánya, Milla milyen mélyen kötődnek az állatokhoz. A Mokka műsorában rántotta le a leplet erről az eddig rejtett oldaláról:  gyakran segít egy tordasi állatmenhelyen, ahol az állatokhoz és az ott dolgozó emberekhez egyaránt közel kerül.

Különösen a lovakat kedveli, és nemrég még lovagolni is tanult - ebben a kalandban lányát, Millát is magával hozta. A tizenhárom éves Milla ugyanakkor nemcsak a lovaglásban találta meg szenvedélyét; már évek óta segít az állatmenhelyen, és nagy lelkesedéssel gondoskodik az állatokról, amely csak tovább erősíti az anya-lánya kapcsolatot.

Csordás Tibor

Csordás Tibor ritkán szokott nyilatkozni a magánéletével kapcsolatban, most azonban megtörte a csöndet, ám sajnos nem tudott jó hírekkel szolgálni. Életének egyik legválságosabb időszakról vallott kendőzetlen őszinteséggel.

Az énekes magánélete és a karrierje sikeres, azonban van valami, ami hiányzik az életéből, mégpedig a gyermek. Tibor és párja kétszer is elveszítettek egy babát. A lombikprogrammal próbálkoztak, de sajnos ez sem hozott eredményt: gyermekük továbbra sem született. A rossz élmények után végül arra az elhatározásra jutottak, hogy bár nem zárkóznak el a gyermekvállalás gondolatától, nem fogják erőltetni a dolgot.

Csordás Tibor a Tényeknek vallott alkotói válságáról: bár rendszeresen fellép, úgy érzi, nem tud új dalokat írni. Azonban az éneklést nem hagyná abba: amíg méltósággal tud a színpadon állni, folytatja, így a rajongóknak nem kell aggódniuk. 

(Borítókép: Csordás Tibor. Fotó: Velvet)