Hírösszefoglalónkban még: Járai Máté díjat nyert, Kapócs Zsóka megmutatta ritkán látott kisfiát.

Danics Dóra 

Még csak két hete ért véget az RTL Celebrandi című műsora, de már kiderült, hogy van olyan sztár, aki sikerrel járt a műsorban. A Blikk megtudta, hogy Danics Dóra és Bence jelenleg is az első közös nyaralását tölti Horvátországban.

Két randink volt bent, a műsor forgatásának pedig már egy ideje vége és azóta együtt is vagyunk

– árulta el a bulvárlapnak a 37 éves énekesnő. 

Danics azt is elárulta, hogy még nem költöznek össze, mivel ő Szombathelyen él, Bence pedig Budapesten.

Járai Máté

Járai Kíra az Instagramon osztotta meg, hogy férjét ismét rangos kitüntetéssel díjazták. Járai Máté már korábban megkapta a színészi szakma egyik legnagyobb elismerésének számító Jászai Mari-díjat, míg ezúttal Szarvason adták át neki a legjobb főszereplőnek járó szobrot. 

Legjobb férfi főszereplő díjat kapott a pasim, ráadásul ezen a szuper helyen, ahol idén jártam először, de tuti nem utoljára

– írta Járai Kíra az Instagram-bejegyzésben, melyhez egy közös fotót is csatolt férjével, aki kezében tartja a Szarvason elnyert legjobb férfi főszereplőnek járó díjat. 

Kapócs Zsóka

Nagyon ritka, hogy az egykori szépségkirálynő a családjáról posztoljon a közösségi oldalain, hiszen figyelmesen óvja a magánéletét. Éppen ezért különleges, hogy ezúttal kivételt tett, és megmutatta kisfiát, Boriszt egy friss fotón. A fotón az látható, amint a szépségkirálynő fia, Borisz együtt horgászik a nagypapájával.

(Borítókép: Danics Dóra. Fotó: Velvet)