Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Dua Lipa nem akármilyen bulival ünnepelte meg 28. születésnapját. Az énekesnő egy merész felsőben vágott neki az éjszakának, amiről több fotót is megosztott közösségi oldalán rajongói örömére.
  • Chris Hemsworth megmutatta mivel zárja minden edzését. A színész szerint nincs jobb, mint edzés után beülni a szaunába, majd onnan egyből beugrani egy jeges fürdőbe. „A hideg és meleg hőmérséklet közötti kontraszt segíti az általános regenerálódást és csökkenti a sérülés kockázatát” – magyarázta.
  • Rubint Réka elárulta neki is van példaképe, aki nem más mint fia, Ifj. Schobert Norbert. A 17 éves fiú saját bevallása szerint érettebb kortársainál és erre szüksége is van a magánéletben, ugyanis ismertsége gyakran hátrányt jelent számára az ismerkedésben, így meg kellett tanulni kiszűrni azokat a lányokat, akik csak a szülei és a hírneve miatt ismerkednek vele.
  • Winnie Harlow nagymamáját és nagypapáját köszöntötte közösségi oldalán. A modell nagyszülei most ünneplik 60. házassági évfordulójukat.
  • Emma Watson testvérével, Alex Watsonnal posztolt közös képet. A színésznő elmondta, hogy az elmúlt években testvére és közte a zene jelentette a legnagyobb kapcsolódási pontot és egyik kedvenc programjuk az, hogy közösen főznek és megmutatják egymásnak, hogy mit hallgatnak. Ezt az élményt szeretnék megosztani rajongóikkal is, így a színésznő készített egy Spotify lejátszási listát, amihez bárki tud csatlakozni.
  • Járai Máté közösségi oldalán jelentette be, hogy elstartolt a 2023/24-es színházi évad. „Utálnia csak annak ér, aki már látott színpadon...a többiek nem tudnak rólam semmit” – jelentette ki a zenész, majd megosztotta, hogy melyik színházakban és melyik darabokban láthatják majd őt a rajongói és utálói.

(Borítókép: Járai Máté. Fotó: Gerencsér Tamás/Index)