Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • 50 Cent kiakadt a Feláldozhatók 4 plakátjára. „Mi a fene történt, elfogyott a pénzünk? Miért néz ki a fejem úgy, mintha nem kapcsolódna a testemhez” – írta a rapper, majd hozzátette, hogy fogadni merne arra, hogy Sylvester Stallone tökéletesen fog kinézni a plakáton.
  • Megyeri Csilla Url Izabell társaságában ebédelt. „Ez a lány egy igazi kis csiszolatlan gyémánt” – írta az írónőről Megyeri Csilla és hozzátette, hogy nagyon inspiráló volt a vele való beszélgetés.
  • Szabados Ági a SZIN-en búcsúztatja a nyarat. A műsorvezető elmondta, hogy 15 évvel ezelőtt a SZIN volt élete első fesztiválja, így örül, hogy ennyi idő után most ismét el tudott menni Szegedre.
  • Chris Prattet megviseli az apaság. A színész valószínűleg lányával töltötte az elmúlt napot, legalábbis a festett körmei és az arcát díszítő gyöngyök erről árulkodnak. „Csak annyi mondanivalóm van, hogy Jack soha nem tenne ilyet velem” – írta a fiára utalva a sztár.
  • Megjelent Azahriah és Desh új közös albuma a Tripq. A számokat éjfél óta lehet hallgatni YouTube-on és Spotify-on. A kommentek között számos rajongó számol be arról, hogy csak azért maradt ébren, hogy meghallgathassa az új dalokat még az éjszaka. Az albumba a két zenész mellett közreműködött még Youngfly, Copy Con és Lord Panamo is.

(Borítókép: Azahriah és Desh. Fotó GettyImages)