Az elképesztően hosszúra nyúlt tárgyalások után végül sikerült megállapodnia a feleknek. A legnagyobb problémát a gyermekükkel kapcsolatos felügyeleti kérdések jelentették.

Az egykori sztárpár, Halle Berry és a szintén színész Olivier Martinez nyolc évig tartó, fárasztó bírósági harc után véglegesítette válását a PageSix információi szerint.

A színésznő és francia férje még 2015-ben két év házasság után döntött a válás mellett. A legnagyobb problémát a 9 éves fiukkal, Maceóval kapcsolatos felügyeleti kérdések jelentették.

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság dokumentumaiból kiderül, hogy a végső megállapodás értelmében Halle Berryt kötelezték arra, hogy komoly juttatást fizessen exférjének gyereknevelési költségekre. A színésznőnek havonta 8000 dollárt, azaz több mint 2,8 millió forintnak megfelelő összeget kell majd küldenie.

Ebből az összegből fedezi Olivier Martinez a fiú magániskolai tandíját, iskolai egyenruháját, tanszereit, az iskolán kívüli tevékenységeinek díját, a fiú egészségbiztosításának költségeit. Ezen felül Halle Berry önként átvállalta azt az összeget, amit exférjének az ügyvédeknek kellett volna kifizetnie.

(PageSix)

(Borítókép: Halle Berry és Olivier Martinez. Fotó: GettyImages)