Britney Spears ismét nagy bajban, hiszen előfordulhat, hogy férjének vádjai és az elmeállapota miatt újra gyámság alá kerülhet, amitől évekig menekült.

Gwyneth Paltrow bőre kiverte a biztosítékot: komoly a baj? 

Foltok Gwyneth Paltrow bőrén?! Nos, kérem szépen, a rajongók szeme mindent lát! A képet látva a világhírű színésznő láthatóan mellőzte a napolajt és most ennek látjuk az eredményét.

Szalontai Alexandra bőrszakértő csípőből vágta rá a diagnózist:

A színésznőnél azért is alakulhatott ez ki, mert érzékeny, szeplős bőre van.”

Hozzátette, húsz éve nem volt ennyire károsak a napsugarak és nem álltak rendelkezésünkre védőszerek. Rendkívül fontos, hogy védekezzünk a nap ellen, a foltokat ősszel érdemes leginkább kezelni, amelyek sok mindentől alakulhatnak ki. 

A szakértő szerint azonban van remény, hiszen az ősz a legjobb időszak a foltok kezelésére.

De mit tehetünk a foltok ellen? 

Alexandra szerint a hámlasztó kezelések és a bőrújító eszközök segítenek a téli időszakban. Így friss, megújult bőrrel már bátran vághatunk neki a következő strandszezonnak. És ha már védekezés, nem árt a fizikai védekezés sem: napellenzők, kalapok és még több kalap!

Szóval kedves hölgyeim és uraim, ha nem akarnak a net kedvenc pletykatémájává válni, ne feledjék: próbálgassák ki a különféle napolajokat és krémeket a piacon és mindig legyen önöknél egy menő kalap!

Fantasztikus eredmények: Molnár Attila és Krizsán Xénia is megszólaltak

A magyar atlétika büszkélkedhet két remek sportolóval, Krizsán Xéniával és Molnár Attilával, akik az elmúlt versenyeken kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Míg Krizsán Xénia a hétpróbán a 4. helyen végzett, addig Molnár Attila a 400 méteres síkfutásban a 12. helyet szerezte meg.

Krizsán Xénia az eredményei után így emlékezett vissza a versenyre: 

Nem gondoltuk volna, hogy ekkora hangulat lesz a stadionban, és hogy ennyi ember kilátogat...”

Az európa-bajnoki bronzérmes hétpróbázó érezhetően meglepődött azon, hogy mennyire érdekelte az embereket a hétpróba sportága, és úgy véli, ezek a sportágak egyre népszerűbbek hazánkban.

Molnár Attila, aki a 400 méteres síkfutásban indult, hasonlóan nyilatkozott.

Természetesen, mint minden versenyen, voltak nehéz pillanatok is. Molnár Attila, bár nagyon jó eredményt ért el, sajnálattal beszélt eredményéről: 

Be kellett volna jutnom a döntőbe...” 

Britney Spears

Az ismert énekesnő, és férje, Sam Asghari válási botrányában furcsa és elképesztő vádakról lehet olvasni.

Egy év házasság után úgy tűnik, a pár útjai elválnak. Asghari súlyos váddal állt elő: azt állítja, Spears bántalmazta őt. Mindezeken túl, a férfi házastársi tartásdíjat is követelne az énekesnőtől.

Bár Sam Asghari vagyonos családból származik, a hírek szerint mégis pénzt követel.

Dr. Krasznai Dóra ügyvéd a Mokkában elmondta, hogy a válás kapcsán olyan információk is felmerültek, miszerint Asghari bizonyítékként felvételeket is felhasználhat Spears ellen, akár az énekesnő Instagram-videóit vagy más intim felvételeket. Az ügyvéd azonban hangsúlyozta, hogy mivel az eset az Egyesült Államokban zajlik, ahol más a jogrendszer, a vádak mögötti teljes kép egyelőre nem teljesen átlátható számunkra.

A legérdekesebb kérdés az, vajon Spears milyen mértékben vádolható családon belüli erőszakkal, és milyen következményekkel járhat ez számára.

Ha bizonyítékok támasztják alá a családon belüli erőszakot, kártérítés is járhat az áldozatnak.” 

– mondta az ügyvéd. 

Ha azonban bebizonyosodik, hogy Spears elmeállapota veszélyeztette férjét, egy esetleges kártérítés összege sem biztos, hogy jelentős lenne.

Az énekesnő körül kialakult botrány kapcsán felvetődik a kérdés, vajon Spears újra gyámság alá kerülhet-e. Az idő eldönti ezt a kérdést is, de egy dolog biztos: sokak számára fájdalmas látni az egykoron bálványként tisztelt énekesnőt ebben a helyzetben.

(Borítókép: Britney Spears. Fotó: Getty Images)