Öt hollywoodi híresség, akik elkerülik a rivaldafényt és a magánéletükben a nyugalomra törekszenek.

1. Sandra Bullock

Az Oscar-díjas színésznő, bár sokak által kedvelt és elismert, sokkal inkább az otthoni életet és az örökbefogadott gyermekeivel való együttlétet részesíti előnyben. Bullock szerint a Hollywood-i vörös szőnyeg csillogása hamar elveszíti varázsát, különösen, ha valaki sokszor kényszerül műmosollyal válaszolni a riporterek kérdéseire.

2. Mary-Kate és Ashley Olsen

Az Olsen-ikrek hollywoodi gyermeksztárokként nőttek fel, de már fiatal felnőtt korukban döntöttek úgy, hogy elég volt a reflektorfényből. A színjátszást a divatiparban való vállalkozásra cserélték, és ma már a háttérből irányítják saját divatvállalatukat, kerülve a rivaldafényt.

3. Jennifer Lawrence

Bár Lawrence rendszeresen feltűnik a vörös szőnyegen, azután gyorsan eltűnik a nyilvánosság elől. Az, hogy a színésznő szereti a magánéletét, jól mutatja, milyen gyakran választja a privát életet a nyilvánosság helyett.

4. Keira Knightley

A Karib-tenger kalózai sorozat színésznője sohasem kedvelte a nagy nyilvánosságot. Csak akkor jön elő „csigaházából”, ha biztos benne, hogy zavartalanul sétálhat az utcán. A forgatások idején eldugott helyeken szokott lakást bérelni, szállodák helyett.

5. Rachel McAdams

A Szerelmünk lapjai színésznője kolléganőihez hasonlóan előnyben részesíti a privát életét. Sikerült még a terhességét is titokban tartania, ami jól mutatja, mennyire szeretne távol maradni a hollywoodi reflektorfénytől.

+1. Mila Kunis

Mila és férje, Ashton Kutcher ismertek arról, hogy mennyire óvják magánéletüket és családjukat a nyilvánosságtól. Amikor Magyarországon tartózkodtak, jogi lépéseket fontolgattak azok ellen, akik a gyermekeikről készítettek képeket. Azonban a budapesti bulvár újságírókat igazán akkor lepték meg, amikor a híres pár sofőr nélkül, gyalogosan tűnt fel a Széll Kálmán téri Sparban.

(Borítókép: Mila Kunis és férje, Ashton Kutcher. Fotó: Getty Images)