Pénteki Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Marsi Anikó készül a kapuvári félmaratonra. Az újságíró egy 13 kilométeres futással edzett a szeptember 24-én startoló megmérettetésre, ahol a város forgalomtól elzárt utcáin kell majd megtennie 21 kilométert.
  • Dupla születésnapot ünnepelt a Balázsék rádióműsor. Rákóczi Feri osztotta meg közösségi oldalán, hogy két műsorvezetőtársával Vadon Janival és Sebestyén Balázzsal meglepték a stáb két tagját, Ponyiczki Annát és Nováki Julest. A köszöntésről egy 24 óráig elérhető Instagram-történetet is megosztott a műsorvezető.
  • Eltelt 23 év, de valami nem változott azóta sem Brad Pitt életében. A színész közös képeket osztott meg 2000-ből és 2023-ból a barátjával, Guy Ritchie-vel. „Az ember, a mítosz, a legenda” – írta a rendezőről Brad Pitt.
  • Miley Cycrus kiadta új számát, a Used to be young-ot. „Ez a dal arról szól, hogy tiszteljük azt, akik voltunk, szeretjük azt, akik vagyunk, és ünnepeljük azt, akivé válni fogunk. Büszkeséget érzek, amikor a múltamra gondolok, és örömöt, amikor a jövőre gondolok. Hálás vagyok hűséges rajongóimnak, akik nap mint nap valóra váltják az álmaimat. Őszintén hálás vagyok az állhatatos támogatásotok stabilitásáért. Ez a dal nektek szól” – írta az énekesnő.
  • „Barátom nem a legélesebb kés a fiókban” – kezdte videóját Majka, aki az egyik barátjával ment el fagyizni a Fragola nevű helyre. A zenész elmesélte, hogy a cég márkaneve megtalálható volt az összes ízesítést jelző tábla alatt és ez zavarta meg Majka barátját. „Nézi 10 percig, hogy milyen fagyit egyen, erre bemondja, hogy egy Fragola fagyit szeretne” – mesélte nevetve a zenész. „Annyira kellemetlen, nem megyek veled többet sehova” – mondta barátjának Majka.

(Borítókép: Majka. Fotó: Kaszás Tamás/Index)