Hírösszefoglalónkban még: horrorbaleset az M1-esen, Sarka Kata kiszállt a cégéből.

Sarka Kata

Sarka Kata komoly üzleti döntést hozott és kiszállt az egyik 2021-es alapítású cégéből, a BLTN Expansion Kft.-ből.

A céget millió forintos alaptőkével jegyezték be 2021. augusztus 6-án és a tevékenységi köre szerint ingatlan adásvétellel foglalkozik az Mfor.hu beszámolója szerint. Az üzletasszony kisebbségi részesedéssel volt jelen a vállalkozásban, ami az alapítása óta nem bonyolított forgalmat, eredményként minimális veszteséget, 700 ezer forint körüli mínuszt termelt mindkét működési évében.

A céginformációs adatbázis szerint Sarka Kata és az Alaszka Investments július 28-án szállt ki a cégből, a tulajdonos pedig az a Ráthonyi Zoltán lett, aki egyébként az Alaszka Investments Kft.-ben is cégjegyzésre jogosult. Ráthonyi Zoltánt korábban Vajna Tímea vőlegényeként ismerhette meg a nyilvánosság.

Baleset az M1-es autópályán

Gyalogost gázoltak el az M1-es autópályán agusztus 25-én kora reggel. A jelenlegi adatok szerint a 96-os kilométerszelvényben egy gyalogos a Budapest felé vezető oldalról át akart jutni a szemközti pályatestre.

A Police.hu által közreadott információk szerint a gyalogost a főváros felé vezető oldalon elgázolták, majd a másik oldalon több autó is áthajtott rajta. A rendőrök megkezdték a helyszínelést, ami miatt a forgalom mind a két oldalon csak 1-1 sávon halad.

VV Fanni

VV Fanni szülei most kapták meg azokat a holmikat, amiket a rendőrség a bizonyítékraktárban tárolt.

„Egy mobiltelefon, egy táska, a táskában smink cuccok, papírfecni ráírt teendőkkel” – árulta el a család ügyvédje, Lichy György, hogy milyen dolgokat kaptak meg a gyászoló szülők.

Az egykori valóságshow-sztár édesanyja képtelen volt bemenni a rendőrségre átvenni lánya tulajdonait, így a férje hozta el azokat.

„Nagyon szomorú nap volt ez a szülők életében, hiszen hat év után először vehetik kézbe, érinthetik meg azokat a tárgyakat, melyeket utoljára a kislányuk tartott a kezében. Rajta Fanni illatával... borzasztó még belegondolni is” – mondta az ügyvéd a Blikk szerint.

Ezután sem könnyebbülhet meg a család, ugyanis hamarosan át kell venniük VV Fanni lakásában talált véres pénzt is, valamint el kell intézniük a halottá nyilvánítást is.

(Borítókép: VV Fanni. Fotó: Ruff István/RTLII)