A két zenész méregdrága autókkal szórakozott a Petőfi hídon, de lehet nem fogják magukat annyira jól érezni, ha véget ér a rendőrség ellenük indított eljárása.

„Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?” – tette fel a kérdést L. L. Junior Instagram-történetében miközben a Petőfi hídon elhajtott mellette egy BMW. A felvétel végén utoléri az őt megelőző autót, amiből G.w.M integet ki. Az Instagram-történet már nem elérhető a zenész oldalán, de ITT megtekintheti.

Azonban a közzétett videó ezúttal nem csak a követők, hanem a rendőrség figyelmét is felkeltette, ugyanis a felvételen látható, hogy L. L. Junior autójának sebességmérő órája 100-at mutat, G.w.M.-nek pedig még ennél is gyorsabban kellett hajtania, hogy el tudjon menni mellette.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság a videó alapján hivatalból indított eljárást, melynek keretében vizsgálják a felvétel tartalmát”

– írta a rendőrség a 24.hu-nak.

A két rapper reagált a helyzetre.

„Egy 400 méteres szabad szakaszán az útnak adtunk egy kisebb gázfröccsöt, azután pedig rögtön lefékeztünk. Nem volt sem száguldozás, sem versenyzés.

Nagyon sajnálom, ha bárkit is megbotránkoztattunk ezzel. A jövőben, ahogy eddig is, jogkövető magatartással fogunk vezetni”

– nyilatkozta L. L. Junior a Telexnek.

G.w.M. pedig 24 óráig elérhető Instagram-történetében reagált.

Nem volt sem versenyzés, sem jaszkarizás, sem erre biztató célunk a fiatalok felé”

– magyarázkodott.

(Borítókép: G.w.M. Fotó: Kaszás Tamás/Index)