A 44 éves színész már szinte semmiben sem hasonlít az általa megformált dr. Robert Chase karakterére.

2004-ben debütált a Doktor House a tengerentúlon és 2006-ban pedig a magyar nézőket is a képernyő elé szögezte a széria. Kevesen vannak, akik még sosem hallottak a szériáról és ez nem is csoda, hiszen a sikeres sorozat 8 évadot és több mint 170 részt élt meg.

A főszereplő fanyar humorú, szarkasztikus orvost, Doktor House-t Hugh Laurie formálta meg, akiért nem véletlenül rajongtak a sorozat nézői. Azonban sokakat inkább a szemtelenül jóképű dr. Robert Chase fogott meg.

A szőke, kék szemű orvost Jesse Spencer keltette életre, de nem sokon múlott, hogy lecsússzon a szerepről. Patrick Dempsey is nagy eséllyel pályázott a figurára, ám ő egy másik orvosos sorozat, a Grace klinika miatt dobta vissza a lehetőséget.

A szívtipró orvos szerepe így végül az ausztrál színésznél landolt, aki majdnem mind a 176 részben feltűnt.

Az immár 44 éves színész sokat változott a sorozat első része óta. Friss képei alapján biztosan sok hölgyrajongó ostromolja. Nekik sajnos csalódniuk kell, ugyanis 2020 októberében feleségül vette párját. Tévés karrierjével sem hagyott fel, manapság a Lángoló Chicago című tűzoltós produkcióban láthatják.

(Borítókép: Jesse Spencer. Fotó: GettyImages)