Augusztus 25-én este jelent meg a Stories podcast második adása, amelyben Köllő Babett adott interjút Dr. Orosz Cynthiának.

A Stories Podcast legújabb adásában az önazonosság volt a téma, így ennek keretében mesélt a színésznő spirituális útjáról, a párkapcsolatáról, nézőpontjairól, de kitért sikereinek titkára is, valamint arra, hogy mi a legnagyobbá álma a tévézésben. 

A színésznő dr. Orosz Cynthia kérdésére kifejtette, a legnagyobb álma, hogy egy nagy műsor egyedüli műsorvezetője lehessen.

„Hát nyilván a napi mantrám az úgy indul, hogy egészséges vagyok és egészséges is maradok. Így szépen végig megyek a családomon.

Ami nekem még kimaradt, az mondjuk egy olyan műsornak a műsorvezetése, lehet ez élő műsor vagy felvételről is, hogy egyedül állok a színpadon.

Sokat áldoztam ezért, hogy itt lehessek, ahol ma vagyok. Megfigyeltem azt, hogy minden embernek az életében van legalább két-három olyan lehetőség, ami abban a pillanatban halálugrásnak tűnik, de hogy nagyon-nagyon sokat lendíthet a karriereden, a vágyaid, a céljaid elérésében. Ez mindig egy egészen őrült dolognak tűnik, és én láttam sok embernél azt, hogy mi a lehetősége, és nem merte bevállalni. Én éreztem, amikor ez a megkeresés jött a luxusfeleségekkel kapcsolatban, hogy ez az én lehetőségem is. Gyakorlatilag az anyukámon kívül senki nem bízott ebben az egészben, és nekem a férjemet is meg kellett győzni” - mondta Köllő Babett, aki nagy figyelmet fordít arra, hogy tanuljon a TV2-es kollégáitól, így például Majkától és Till Attilától is. 

„(...) Rengeteget tanulok a mellettem élőktől, de minden téren mindig. Az a típusú ember vagyok, aki figyelek és nézek. Amikor színpadon álltam, én 0-24 ben néztem a számomra etalon embereket. Oszvald Marika, Kalocsai Zsuzsa, hogy mit csinálnak másképp. Most ugyanez, Majesztől nagyon sok lazaságot tanultam, ő az a fajta jó értelembe véve gátlástalan ember, akitől rengeteget lehet tanulni, de Tillától is ugyanúgy. Műsorvezetőként tehát figyelem ezeket az embereket és csendben tanulok. A színpad meg a kamera az a személyiségek harca” – mesélte a színésznő. 

(Borítókép: Köllő Babett. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)