Hatalmas üdvrivalgás fogadta Adele szombat esti tettét Las Vegasban. A világhírű énekesnő félbeszakította a koncertjét, hogy leteremtse az egyik biztonsági őrt egy rajongóval való bánásmódja miatt.

Adele-t a rajongók „királynőként” üdvözölték, miután legutóbbi koncertjén leállította a koncertjét, hogy megvédje rajongóját a zavaró biztonságiaktól.

A 35 éves észak-londoni énekesnő szombaton megdöbbentette a tömeget, amikor a hatodik dala előtt leállította a koncertet. Adele éppen kezdte volna a hatodik dalukat, amikor felszólította zenekarát, hogy hagyják abba a játékot, majd a padok között kibontakozó incidensre hívta fel a figyelmet.

A sorok között éppen egy biztonsági őr próbált meg kissé erőszakosan rávenni egy rajongót, hogy üljön le, amit az énekesnő igencsak zokon vett, ezért a kezébe vette az irányítást.

Megállhatunk egy percre?

– kérdezte Adele, és a mikrofonnal a kezében a színpad széle felé indult.

„Mi történik ott azzal a fiatal rajongóval? Nem zavaró, ha feláll. Mi történik? Mit csinálsz? Miért zavarod őt? Békén hagyhatnád, kérlek? – sorjáztak a kérdések a biztonsági őr felé, majd az énekesnő megnyugtatta a rajongót, hogy nem fogják tovább nyaggatni.

Élvezd a műsort, drágám. Azért vagy itt, hogy szórakozz

– zárta mondandóját a világsztár, aki ezután mindenféle további gond nélkül letolta a show-t.

(Mirror)

(Borítókép: Adele. Fotó: Gareth Cattermole/Getty)