A Való Világban feltűnt botrányhős az elmúlt időszakban sokkal kevesebbet szerepelt a médiában. Most elmondta, hogy szerinte miért szorult háttérbe az általa csak "droid celebeknek" nevezett karakterekkel szemben.

Baukó Éva sok rajongót gyűjtött a Való Világ 4 alatt, ugyanis a közönség megkedvelte, hogy mindig őszintén, kendőzetlenül osztotta meg a világgal a véleményét, amivel rengetek feszültséget generált maga körül. A csinos hírességnek a műsor után is bőven akadtak botrányai, azonban az elmúlt időszakban nem sokat hallatott magáról.

A promotions.hu szúrta ki, hogy egy több tízezer taggal rendelkező Facebook csoportban valaki megkérdezte az emberektől, hogy mi a véleményük Baukó Éváról, a visszajelzések pedig szinte kivétel nélkül pozitívak voltak. Az igazi meglepetést aztán az okozta, hogy végül maga Baukó Éva is hozzászólt a bejegyzéshez.

Azért nem hívnak sehova mostanában mert visszamondtam az Ázsia expresst, mentem volna Farm-ba is, de itt ezért megharagszanak, ha már nem úgy táncolok, ahogy ők fütyülnek”

– írta Baukó Éva, de itt még nem fejezte be.

„Tudják a producerek és a szerkesztők, hogy már nem vagyok olyan, akit irányítani lehet, és általában droid celebeket szerepeltetnek, akik megcsinálnak mindent, amit mondanak nekik, akik meg nem, azokat meg kiejtik egy valóságshow -ban.

Nem feküdtem le senkivel, azért, hogy képernyőn legyek vagy műsorvezetést kapjak.

Pontosan tudom, ismerem, hogy működik ez belülről és ők is tudják, hogy én tudom. Valószínű ezért sem akarnak annyira már, plusz nem hódoltam be nekik” – jelentette ki a botrányhős.

(Promotions.hu)

(Borítókép: Baukó Éva. Fotó: Velvet)